NGoldnight Geceleri Büyülemeye Devam Ediyor

Haberler22 Aralık 2022
677 OKUNMA
Paylaş

NG Phalesi Bay Lifestyle Resort önemli iş ortaklarıyla NGoldnight gecesinde yeni yılı görkemli bir yılbaşı partisi ile kutlamaya hazırlanıyor. Ev sahipliği yaptığı See Feel Love ödüllerinden sonra, en çok satış yapan acentelerini bu kez kendi evlerinde misafir ediyor. İlk davetini Pegas Select Touristik ile Moskova’da ikincisini Fun&Sun Premium ile Almaty’de gerçekleştiren NG Phaselis Bay ses getiren partilerle NGoldnigt geceleri için geri sayım başladı.

NG Phaselis Bay,  yeni yıl davetini Moskova’nın ünlü mekanlarından THE TOY’da NGoldnight isimli görkemli bir yılbaşı partisi ile gerçekleştirdi. Partiye Rusya’nın 24 şehrinden 150 en iyi acenteci katılım sağladı. Davette NG Phaselis Bay’in mucizelerle dolu 2023 yılı yaz kampanya reklam filminin gösterimi yapılırken izleyenler bu harika filmden gözlerini alamadı. Birbirinden heyecanlı sahne performanslarıyla başlayan davette gecenin ilerleyen saatlerinde ünlü Rus sanatçı MOT sahne aldı. Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği görkemli NGoldnight gecesinde Rusya’nın sevilen isimleri de boy gösterdi. Geçtiğimiz yaz tatilinde NG Phaselis Bay’i tercih eden Natalia Podolskaya, Yana Rudkovskaya, Mari Melnikova ve Kristina Purpur da tüm şıklıklarıyla davetliler arasındaydı. Gecenin başka bir sürprizi ise NG Hotels Grubu’nun Bodrum ve Antalya’daki yeni otel projesinin sinyallerini vermesi oldu.

NGoldnight gecelerine hız kesmeden sürdüren NG Phaselis Bay diğer şehirlerde de iş ortaklarıyla buluşmalarını sürdürüyor.
 



677 OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!