Nirvana Cosmoplitan’da Cumhuriyet Etkinlikleri’nin Birinci Günü Tamamlandı

Haberler29 Ekim 2022
1.4B OKUNMA
Paylaş

28-30 Ekim tarihleri arasında Nirvana Cosmopolitan’da gerçekleşecek olan Cumhuriyet Etkinlikleri’nin ilk gününde Sunay Akın söyleşisi ile Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio jazz performansıyla büyük beğeni topladılar.

Nirvana Cosmopolita tarafından bu yıl ikinci kez düzenlediği Cumhuriyet Etkinlikleri Sunay Akın’ın ‘’Cumhuriye Yolunda’’ söyleşisi, Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio jazz performans ile başladı. Cosmopolitan Cumhuriyet Etkinlikleri’nin ilk gününe katılan konuklar Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına erken başlayarak Nirvana Cosmopolitan’da unutulmaz anlar yaşadılar. 

Cumhuriyet Etkinlikleri; 29 Ekim Cumartesi günü saat 11.00’da COSMOS Astroloji Sohbetleri’nde Astrolog Hande Kazanova, Dinçer Güner ve Sare Aldemir’in özel astroloji söyleşileri ile devam edecek. Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Dr. Selim Erdoğan’ın Cumhuriyet Söyleşisi ile 29 Ekim Cumartesi günü programı devam edecek.


Nirvana Cosmopolitan Hotel Cosmos Sports Center’ın ev sahipliğinde ikincisi düzenlenen Cumhuriyet Bayramı COSMOS Turizmciler Kupası’nın Ödülleri Excel Lounge’da gerçekleştirilecek ödül töreniyle sahiplerini bulacak.  
Ödül töreninin ardından Arcturus Ball Room’da Behzat Gerçeker & ENBE Orkestrası ile katılımcıların 29 Ekim ruhunu dolu dolu yaşayacakları bir Cumhuriyet Balosu güne damgasını vuracak. 

Beslenme uzmanı Taylan Kümeli ‘İyi Yemek & İyi Beslenme & İyi Yaşam’ üzerine C’hi For Life Vegan Restaurant’da katılımcıların sağlıklı yaşama dair merak ettikleri tüm soruları ‘Sağlıklı Yaşam Sohbeti’nde yanıtlayacak. Etkinlik 30 Ekim Pazar sabahı saat 11.00’da gerçekleşecek.


1.4B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!