Ödüller Sahiplerini Buluyor

Haberler06 Aralık 2023
408 OKUNMA
Paylaş

ANSİAD'ın düzenleyeceği 21. Girişimcilik Günleri, geçmiş dönem Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Güngör Pekşen'in anısına adanacak. Pekşen'in 2010 yılında kaybedilmesinin ardından başlatılan 'Yılın Girişimcisi Ödülü ve Girişimcilik Günleri Güngör Pekşen Yeşil Dönüşüm Ödülü' töreni, bu yıl tarıma dayalı sanayide çevre duyarlılığını öne çıkaran UNIBA Tarım Ticaret ve Sanayi A.Ş. sahibi Barış Büyükyörük'e Yılın Girişimcisi Ödülü'nü sunacak.

 

Aynı etkinlik kapsamında, çevre konularına duyarlılık gösteren Antalya Ticaret Borsası, "Tarımsal Karbon Ayak İzini Hesaplama" yazılımını geliştirerek tarım sektörüne sunduğu için "ANSİAD Girişimcilik Günleri Güngör Pekşen Yeşil Dönüşüm Ödülü"ne layık görülecek.

Etkinlik, 14 Aralık Perşembe günü Akra Hotel'in Side Salonu'nda gerçekleşecek. ANSİAD'ın tanıtım filmiyle başlayacak olan program, açılış konuşmaları ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan'ın konuşmasıyla devam edecek. Ödül töreni, ANSİAD'ın İş Fikri Proje Yarışması ödüllerini de içererek sona erecek. Vali Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ANSİAD üyelerinin katılım sağlayacağı etkinlik, kapanış kokteyliyle sona erecek.



408 OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!