Otomobil Tutkunları Kepez’de Buluştu

Haberler12 Kasım 2018
1.6B OKUNMA
Paylaş

Kepez, hafta sonu otomobil tutkunlarına ev sahipliği yaptı. Akdeniz’in ilk oto drag pistinin açılışını yapan Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, aynı gün eski model Volkswagen ve Fiat Uno tipi otomobil tutkunlarının buluşmalarına katıldı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya’daki tüm otomobil ve motosiklet severleri bir araya getiren çeşitli organizasyonlara öncülük ediyor. Akdeniz Bölgesi’ndeki ilk oto drag ve drift pistinin açılışını gerçekleştiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 4 farklı araç ile de kendisi drag yaptı. Eşi Dr. Ayşe Tütüncü ile birlikte otomobil ve motosiklet tutkunlarının gösteri ve yarışlarını seyirci tribününden izleyen Başkan Tütüncü, günün sonunda dereceye girenlerin ödüllerini verdi. Bu pistte ilk kez yarışarak ödül alan sporcuların tarihe geçtiğini vurgulayan Tütüncü, tüm katılımcılara ve seyircilere teşekkür etti.


Vosvos ve Uno Buluşmalarına Katıldı 

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz’in ilk oto drag pistinin açılışının ardından aynı gün eski model Volkswagen ve Fiat Uno tipi otomobil tutkunlarının buluşmalarına katıldı. Birçok farklı türde otomobil ve motosiklet kulüplerinin bir araya geldiği Dokumapark’taki Uno Club Antalya’nın buluşmasına katılan Tütüncü, büyük bir ilgiyle karşılandı. Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen Fiat Uno sahipleriyle tanıştırılan Tütüncü, desteklerinin süreceğini söyledi. Ardından Düzlerçamı Piknik Alanı’ndaki Antalya Vosvos Derneği’nin pikniğine giden Tütüncü, kulübün hazırladığı özel kutlama pastasını üyeler ile birlikte kesti.
 



1.6B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!