Panda Sahne, Şubat Ayında Sanat Tutkunlarını Ağırlamaya Hazırlanıyor.

Haberler09 Şubat 2024
312 OKUNMA
Paylaş

Panda Sahne şubat ayında temasını “sevgi” olarak belirledi. Şubat ayının dördüncü günü “Dünya Kanser Günü”; Panda Sahne, tüm kanser hastalarına şifa dileyerek sevgilerini gönderiyor. Şubat ayında dopdolu bir programla seyircisini bekliyor. Şubat ayı boyunca Panda Sahne, birbirinden çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Tiyatro oyunları, interaktif gösterilerle dolu bir ay sanatseverleri bekliyor.

Şubat Ayında Panda Sahne’de! 10 Şubat ve 23 Şubat akşamı saat 20.00’da, Panda Sahne’de sahnelenen ve bu sezonun yeni oyunlarından biri olan Ruteba Doğan’ın yazıp yönettiği, Yersiz Yurtsuz Tiyatronun “Taşlara Çarpa Çarpa” oyunu seyirciyle buluşacak. Civan Canova’nın ustalıkla kaleme aldığı “Evaristo” oyununda, hikâyenin oyun boyunca ne zaman başladığını ne zaman biteceğini kestiremediğimiz, her şey çok önceden başlamış ve sonsuza dek sürecekmiş gibi hissettiğimiz bir zemindeyiz. Hem çok tanıdık hem de çok yabancı. Evaristo dünya var olduğundan beri var olan bir unutulma ve eve gidememe hikayesini konu alıyor. Evaristo 11 Şubat 20:00’da izleyicisini bekliyor. 16 Şubat ve 1 Mart akşamı saat 20.00’da seyircinin aktif katılımını sağlayarak interaktif bir akışta ilerleyen “Ayan Beyan Doğaçlama” seyircisi ile buluşacak.

17 Şubat ve 3 Mart akşamı saat 20.00’da günümüz yaşamında kadın ve erkek ilişkilerini eleştiren ve kişinin kendini soktuğu çıkmaz labirentleri farklı açılardan sorgulayan komedi türündeki oyun “Büyük Aşıkların Sonuncusu” seyircisiyle bir araya gelecek.

18 Şubat, 24 Şubat ve 2 Mart akşamı saat 20.00’da Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun, “Sen İstanbul’dan Daha Güzelsin” oyunu izleyicisini ağırlayacak.

20 Şubat, 21 Şubat ve 29 Şubat tarihlerinde komedi türündeki “Haydi Karına Koş” isimli tiyatro oyunu seyirciyi güldürmeye davet ediyor.

 22 Şubat saat 20.00’da “Klasikten Rock Müziğe” Çello, Gitar ve Fagot Konseri dinleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.


 Hidayet Tılı – Terapistimi Arıyorum gösterisi ile 25 Şubat saat 20.00’da Panda Sahne’de.

 28 Şubat saat 20.00’da Panda Sahne’nin kurucusu sanatçı ve yazar Kaan Sebkektay, insan, toplum ve yaşam üzerine sahneye taşıdığı interaktif konuşma etkinliği Nereden  Geldim, Nereye Gidiyordum?” ile seyircisiyle buluşacak.


312 OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!