Popcorn’dan Otomobil Çıktı

Haberler20 Nisan 2016
2.9B OKUNMA
Paylaş

Cinetech sinemalarında bir ilk yaşandı. 5 ay süreyle Cinetech sinemelarından büyük boy popcorn ve 2 kutu içecek alanlara yönelik düzenlenen  otomobil kampanyasına Antalya Deepo Avm’de katılan Emre Bozkurt , Beetle marka aracın sahibi oldu.

Akdeniz’in en büyük outlet alışveriş merkezi Deepo, şanslı ziyaretçisine otomobil kazandırdı. Deepo Cinetech sinemasında Hızlı ve Öfkeli  filmini ailece izlemeye giden Emre Bozkurt, film arasında aldığı popcornun içinden çıkan çekiliş numarası ile araba kampanyasına katıldı ve çekilişin ardından VW Beetle marka aracın talihlisi olduğunu öğrendi.

Deepo AVM’de yapılan otomobil teslim töreninde anahtarı AVM Müdürü Cem Livanelioğlu’nun elinden aldı.


‘Büyük menüler kazandırıyor’ kampanyası anında küçük hediyeler kazandırırken, çekiliş ile VW Beetle marka otomobil kazandırdı.Talihli Emre Bozkurt arabayı kazandığını doğum günü olan 20 Mart’da öğrendi. Çok mutlu olduğunu söyleyen talihli 10 yıldır fastfood markasında vardiya müdürü olarak çalışıyorum ve uzun yıllardır arabamız yoktu. Şimdi artık bir arabam var. Cinetech sinemalarına sonsuz teşekkür ederim” dedi.

 



2.9B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!