Profesyonel Şov Gruplarına İlgi Artıyor

Haberler06 Ocak 2015
2.4B OKUNMA
Paylaş

Antalya'da 2009 yılında Can Altıntaş tarafından kurulan E.C.A Sahne Sanatları şirketi, dünyanın dört bir yanından getirdiği dans ve şov gruplarıyla turizm camiasına hizmet ediyor.
Otel ve tatil köylerinde düzenlenen animasyon şovları profesyonel lige taşıyan Altıntaş, grup şovlarının turizmciler tarafından büyük ilgi gördüğünü belirtiyor. Bölge turizmi için önemli bir misyon üstlendiklerini söyleyen Altıntaş, merkez şubenin ardından Bulgaristan'ın Sofya kentinde de ikinci şubelerini hayata geçirdiklerini kaydetti. Ukrayna, Rusya, Brezilya, İspanya ve Küba gibi farklı ülkelerin dans ve şov gruplarını aynı çatı altında toplamayı başaran Altıntaş, "Grupların her biri farklı özelliklerde. Kimisi akrobatik, kimisi estetik. Ortak noktaları ise eğlence ve eğlendirmeye yönelik işlerin profesyonelleri" dedi.
Antalya ve çevresindeki otellerin profesyonel animasyona ilgilerinin her geçen gün arttığını sözlerine ekleyen Altıntaş, "Biz turizmciye bir nevi profesyonel animasyon hizmeti sunuyoruz. Otelci bizden temin ettiği gruplarla müşterilerine kaliteli eğlence sunuyor. Bölge turizmi için de önemli girişim. 2015 sezonu için hazırlıklarımız sürüyor. 20'nin üzerinde dans ve şov grubumuz hazır bekliyor" diye konuştu.



2.4B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!