Ramazan Coşkusuna Ukraynalı Kadınlar Ortak Oldu

Haberler18 Mayıs 2018
1.1B OKUNMA
Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel Ramazan etkinliklerinde Ukraynalı kadınlardan oluşan Bereginya Korosu sahne aldı. Ukraynalı kadınlar seslendirdikleri türküler ve ilahilerle Antalyalılara unutulmaz ve duygu dolu bir gece yaşattı. Şarampol Caddesi’nde de eğlence dolu etkinliklerde Ramazan nostaljisi yaşandı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel Ramazan etkinlikleri dolu dolu programlarla Antalyalılara keyifli Ramazan akşamları yaşatıyor.

Bereginya Korosu Sahne Aldı


Karaalioğlu Parkı’ndaki Gölge Oyunu gösterisiyle başlayan etkinliklerde Hayal-i Ata Efendi, Karagöz ve Hacivat’ın eğlenceli maceralarını çocuklarla buluşturdu. Gecede Ukrayna Kültür Sanat Derneği üyelerinin oluşturduğu Bereginya Korosu Ramazan etkinlikleri kapsamında muhteşem bir konser verdi.

Çanakkale Türküleri Duygulandırdı

Antalya'da yaşayan Ukraynalıların kurduğu, Ukrayna Kültür Sanat Derneği'nin korosunun seslendirdiği ilahiler ve Çanakkale Ezgileri Antalyalılardan büyük alkış aldı. Şef Olesya Mercan’ın yönetiminde 'Çanakkale Türküsü', 'Yemen Türküsü', 'Tuna Nehri', 'Hey 15'li' türkülerini seslendiren Bereginya Korosu'nu vatandaşlar ilgiyle takip etti. Koro seslendirdiği türkülerle duygusal anlar yaşattı.


Aşuk İle Maşuk Şarampol’de

Büyükşehir Belediyesi’nin Şarampol Caddesi’nde bu yıl ilk kez düzenlediği Ramazan etkinliklerinin ikinci gününde Aşuk ile Maşuk geleneksel dans gösterisiyle sahne aldı. Özellikle çocukların eğlence dolu anlar yaşadığı renkli etkinliğe büyükler de katıldı ve çocuklarla birlikte keyifli anlar yaşadı.


1.1B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!