Ramazan Gecelerinde Malatya Esintisi

Haberler08 Haziran 2018
1.1B OKUNMA
Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl büyük bir coşkuyla düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında, Malatyalılar hemşeri gecesi gerçekleştirildi. Karaalioğlu Parkı’nı dolduran vatandaşlar, yöreye ait türküler eşliğinde bol bol halay çekti.

Antalya’nın dört bir tarafında Ramazan sevincinin paylaşılmasına vesile olan Büyükşehir Belediyesi her akşam düzenlediği etkinliklerle vatandaşları Karaalioğlu Parkı’nda buluşturuyor. Ramazan boyunca Karaalioğlu Parkı ve Şarampol Caddesi üzerinde farklı etkinlikler düzenleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi, hemşeri geceleri kapsamında Malatya Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Kültür Etkinliğini düzenledi.


Malatya Türküleri Coşturdu 
Karaalioğlu Parkı’ndaki vatandaşlardan yoğun ilgi gören hemşeri gecesinde Malatya kültürüne ait yöresel türküler seslendirildi. Malatya Büyükşehir Belediyesi sanatçıları Sena Altıntop, Meltem Turun ve Batuhan Kurt'un seslendirdiği birbirinden güzel eserler büyük alkış aldı. 


Büyük Küçük Herkes Eğleniyor 
Antalyalılar iftar sonrası etkinliklerin düzenlendiği Karaalioğlu Parkı'na akın ederken, geleneksel Ramazan çarşısında bir yandan alışveriş yapıyor, bir yandan da düzenlenen organizasyonlarla keyifli saatler geçiriyor. Ramazan akşamlarının geleneksel gösterisi Hacivat ve Karagöz gölge oyununu ise büyük küçük herkesi kahkahaya boğdu.     



1.1B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!