Ramazan Şenlikleri'nde Karadeniz Rüzgarı Esti

Haberler15 Temmuz 2014
1.4B OKUNMA
Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Şenlikleri’nde Karadeniz rüzgarı esti. Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’ün de katıldığı Karadenizliler Gecesi’nde, bol bol horon tepildi.
Büyükşehir Belediyesi’nin Karaalioğlu Parkı’nda düzenlediği Ramazan Şenlikleri, büyük coşkuya sahne oluyor. Ramazan’ın 17’inci gününde Antalya Karadenizliler Derneği’nin katkılarıyla gerçekleşen  Karadenizliler Gecesi’ne, Trabzonlu olan Antalya Valisi Sebahattin Öztürk ve İl Emniyet Müdürü Cemil Tombul ile Bayburtlu olan Büyükşehir Belediyesi Mecyis Üyesi Bahattin 
Bayraktar da katıldı
GRUPLAR HALİNDE HORON TEPTİLER
Antalya’da tam bir Karadeniz rüzgarının estiği geceye ilgi büyük oldu. Şenlik alanını dolduran Antalya’da yaşayan Karadenizliler, kemençe eşliğindeki hareketli parçalar eşliğinde geç saatlere kadar büyük gruplar halinde horon tepti. Gecede sahneye çıkan Herem ve Grup azona, Karadeniz yöresine özgü türkülerle, izleyenleri coşturdu. 
VALİ’DEN TEŞEKKÜR
Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, “Karadeniz bu memleketin gerçekten çimentosudur, nereye giderse gitsin orayla kaynaşır; oraya yük olmaz, sorunları çözer. Bu tür geceler toplumun kaynaşması açısından çok etkili. Bu geceyi düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e ve Antalya Karadenizliler Derneği Başkanı Halis Ekşioğlu’na halk adına teşekkür ediyorum” dedi.

 



1.4B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!