Real Madrid Mardan Palace'da!

Haberler18 Ağustos 2013
2.2B OKUNMA
Paylaş

Real Madrid Foundation'ın, Mardan Spor kompleksi'nde organize ettiği yaz okulu başladı. Türkiye'nin yanı sıra Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkelerinden 7-17 yaş arası 100'e yakın çocuğun katıldığı eğitim ve seçmeler 2 hafta sürecek.
 

İspanya'nın futboldaki dünya devi ve birçok futbol ilahının formasını giydiği Real Madrid, dünyanın 64 noktasında yer alan yaz okulu faaliyetlerine ilk kez Türkiye'yi de ekledi. Real Madrid'in, takım eğitim organizasyonlarını yöneten Real Madrid Foundation ile 'Dünyanın En Lüks Oteli' ünvanına sahip Antalya'daki Mardan Palace Hotel işbirliğiyle açılan yaz okuluna, Türkiye'nin yanı sıra Rusya, Azerbaycan gibi BDT ülkelerinden 7-17 yaş grubunda yaklaşık 100 çocuk katılıyor.
 
Mardan Sports Complex'in ev sahipliğindeki yaz okuluna katılacak gençler, Real Madrid'in altyapı takımı için de şans bulabilecekler. İki hafta sürecek olan yaz okulu 12 Ağustos'ta başladı. Çocuklara futbol eğitim ile liderlik, takım ruhu, sinerji, arkadaşlık, paylaşım gibi konularda dersler İngilizce ve Türkçe olarak veriliyor.
 
24 Ağustos'ta sona erecek olan yaz okulu hakkında bilgi veren Mardan Palace Genel Müdürü Çetin Pehlivan, "Real Madrid Foundation, özellikle bölgemiz ve Türkiye'nin tanıtımı açısından çok önemli bir projedir. Sosyal sorumluluk çerçevesi içinde, bizimle beraber Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesindeki 'Umut Evlerinden' sevgili kardeşlerimizin katılımı için kaynak yaratan ve destek olan Dosso Dossi şirketine ayrıca teşekkür ederiz" dedi.


2.2B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!