Reel Sektör ve Finans Sektörü Temsilcileri Antalya'da Buluştu

Haberler11 Şubat 2019
1.3B OKUNMA
Paylaş

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türkiye Bankalar Birliği (TBB) işbirliğinde, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Antalya Ticaret Borsası`nın (ATB) ev sahipliğinde düzenlenen `Reel Sektör ile Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı’, Antalya`da yapıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydın öncülüğünde yapılan toplantıya, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, ATSO Başkanı Davut Çetin, 14 bankanın genel müdür ve müdür yardımcısının yanı sıra bölge oda borsa başkanları, banka bürokratları ile çok sayıda iş insanı katıldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 14’üncü kez düzenledikleri toplantı ile seriyi tamamladıklarını ve tüm Türkiye’ye ulaştıklarını ifade etti. Toplantıya ev sahipliği yapan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ve Antalya Ticaret Borsası’na teşekkür eden Hisarcıklıoğlu, “Aramızda Antalya, Burdur, Isparta, Denizli ve Muğla’dan gelen iş insanı var, oda borsa başkanları var. Biz aslında Antalya ile birlikte tüm Türkiye’yi bitirmiş oluyoruz. Reel sektör ve finans sektörü el ele bütün Anadolu’yu gezdik. Sizlerin sıkıntılarını birinci ağızdan dinlemiş olduk” diye konuştu.

Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, böyle bir toplantıya öncülük ettiği için TOBB ve TBB’ne teşekkür etti. Çandır, üyelerinin banka yetkilileriyle özel görüşmeler gerçekleştireceği toplantının, bankalarla yaşanan sorunların çözümüne katkı sağlayacağına inandığını kaydetti. 

Basına kapalı devam eden toplantıda, iş dünyası finansa erişimde yaşadıkları zorlukları anlatırken, banka yetkilileri finansa erişimi kolaylaştırıcı çalışmalarını iş dünyası ile paylaştı. Toplantıda bankacılarla özel görüşmek isteyen iş insanları görüşme olanağı da buldu. 
 



1.3B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!