Saklıkent'te Kayak Sezonu Açıldı

Haberler20 Aralık 2013
1.5B OKUNMA
Paylaş
Geçtiğimiz günlerde kar yağışının ardından pistleri kayak sporu için hazırlayan merkez yönetimi, günübirlik turlarla gelenleri ağırlamaya başladı. 500 dağ evinin bulunduğu zirvede kayak ve snowboard ekipmanlarının kiralabileceği modern kayak odası, kayak okulu, 200 kişilik restoran ve telesiyejle çıkılan zirvede 300 kişilik panorama kafetarya bulunuyor.
Kayak sporuyla profesyonel uğraşan Antalyalıların yanı sıra, günübirlik otobüslerle kar keyfi yapmak isteyenler de zirveye çıkıyor. 1 saat süren otobüs yolculuğunun ardından Saklıkent'e ulaşan kar tutkunları, kızak pistinde amatör kızak yapıyor, kartopu oynamanın ve eşsiz manzaranın keyfini çıkartıyor. Profesyonel kayakçılar için sezonluk üyelik paketleri verilirken, amatörler için de kayak kursu veriliyor, kızak kiralanabiliyor.
Antalyalılar sosyal paylaşım siteleri üzerinden duyurusu yapılan turlara katılıyor. 30 ila 60 TL arası değişen fiyatlarda hazırlanan Saklıkent gezilerine ilgi oldukça büyük. Sabah saatlerinde buluşarak tam gün zirvede vakit geçirenler, sucuk ekmek ve sıcak çikolata partilerine katılarak renkli saatler geçiriyor. Zirvede kayak sezonunun Mart sonuna kadar sürmesi bekleniliyor. Zirve yılbaşından itibaren her hafta farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaparak, beyaz eğlenceyi Antalyalılara hazırlayacak.

 


1.5B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!