Son Dakika! Antalya'da Deprem

Haberler28 Aralık 2013
1.6B OKUNMA
Paylaş

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Antalya Körfezi'nde 6.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Kent merkezine 100 kilometre uzakta olan sarsıntının, derinliğinin yerin 43 kilometre altında olduğu belirtildi.Deprem nedeniyle panik yaşayan vatandaşlar, kendilerini sokağa attılar.

AMERİKAN JEOLOJİK ARAŞTIRMA MERKEZİ ANTALYA DEPREMİNİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ 5.8 OLARAK DUYURDU


Amerikan Jeolojik Araştırma Merkezi, Antalya'daki depremin büyüklüğünü 5.8 olarak duyurdu. Amerikan Jeolojik Araştırma Merkezi, depremin saat 17.21'de Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Avsallar'a 80 km mesafede, 51.1 km derinlikte meydana geldiğini duyurdu


ANTALYA'DA MEYDANA GELEN DEPREM DENİZLİ'DE DE HİSSEDİLDİ

Merkez üssü Antalya olan ve 6 büyüklüğünde olduğu belirtilen deprem Denizli'de de hissedildi. Saat 17.21 sıralarında meydana gelen deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Antalya Körfezi merkez üssü olan ve 6 büyüklüğünde olduğu açıklanan deprem, Denizli'de de hissedildi. Deprem, Denizli'de yaklaşık 10 saniye sürerken, herhangi bir can ya da mal kaybının olmadığı kaydedildi.


ANTALYA VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA

Antalya'da meydana gelen 6.0 büyüklüğündeki depremde can kaybının olmadığı bildirildi. Antalya Valiliği’nden yapılan açıklamada, saat 17.21’de Akdeniz Körfezi'nde meydana gelen 6.0 büyüklüğündeki depremde can kaybı olmadığı bildirildi.


1.6B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!