Tayfun Talipoğlu Anadolu İzlenimlerini Anlattı

Haberler26 Eylül 2013
1.7B OKUNMA
Paylaş

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (ANSİAD) 13'üncü olağan toplantısının konuğu gazeteci ve televizyon yapımcısı Tayfun Talipoğlu oldu.

ANSİAD Başkanı Ali Eroğlu'nun açılışını yaptığı toplantıda Tayfun Talipoğlu, mantar zehirlenmesi geçirdiğinde yaşadıklarını anlattı. ANSİAD üyeleriyle daha önce bir araya gelecekken mantar zehirlenmesi geçirdiğini belirten Tayfun Talipoğlu, Isparta yolunda yaşadığı bu olayla ilgili, mantar zehirlenmelerini anlatmak isterken kendilerinin haber olduğunu söyledi. Talipoğlu, olayı şöyle anlattı : "Yolda durduk. Mantarı satan imam hatip mezunu gence, 'Zehirlenmeyelim' falan dedim. 'Abi o kadar imamlığımız var, kaldırırız cenazeni' dedi. Çocuğun içine doğmuş. Neyse biz yedik içtik. Sonra kameraman birden fenalaştı. Allah'tan biz erken tespit ettik. 20 dakikada kana karışmadan yırttık. Bir de şuna yanıyorum ya, ölmenin de bir anlamı olmalı. 200 bin kilometre yol gez, gel burada bir mantara takıl öl ağabey. Ölüm anlamlı olmalı." 

Askerlik Anıları

Askerlik anılarını anlatırken, sistemin insanı nasıl değiştirdiğini dile getiren Tayfun Talipoğlu, “Bir astsubay var. Erleri devamlı dövüyor. Dayanamadım. Albay’a söyledim. Bana hayatımın dersini verdi. ‘Bak’ dedi. ‘Sizler sivilden geldiniz. İyisiniz, hoşsunuz ama bazı şeylere aklınız ermiyor. Bak o başçavuş var ya, buradan giderken o dövdükleri o’nun elini öpecekler’ Gerçekten de öyle oldu. O başçavuşun elini öptüler, beni de 125 bin lira dolandırıp gittiler” diye konuştu.



1.7B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!