TEGV “Bir Umut Masalı” Yazdı

Haberler23 Ekim 2014
3.6B OKUNMA
Paylaş

TEGV’in Antalya’daki Eğitim Noktası olan Suna-İnan Kıraç Eğitim Parkı, Pediatrik Hematoloji Onkoloji Yatan Servisinde Yürüttükleri Projeyle “İyi Örnek” Ödülü Aldı.

Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV) Antalya’da bulunan Suna-İnan Kıraç Eğitim Parkına bağlı gönüllüleri, 2013 Aralık ayından beri Akdeniz Üniversitesi Pediatrik Hematoloji-Onkoloji Yatan Servisi’nde kanser hastası çocuklarla etkinlikler düzenlemekte..


Türkiye’nin dört bir yanındaki Etkinlik Noktalarının ve Genel Merkezde görev yapan Vakıf çalışanlarının bir araya geldiği Geleceğe Bakış Toplantısı, geçtiğimiz günlerde Koç Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıda “İyi Örnekler” yarışması kapsamında Antalya Suna- İnan Kıraç Parkı’nın “Bir Umut Masalı” projesi saha ve merkez çalışanlarının oylaması sonucu birinciliğe layık görüldü. Ödül Töreninde konuşma yapan Suna- İnan Kıraç Eğitim Parkı Gönüllü Sorumlusu Ayşe Ersöz “Gerçekleştirilen her projenin çocuklar için anlamı çok büyük fakat bu proje, ne yazık ki zorluklarla devam eden, yine de gönüllülerimizin müthiş özverisi ve emeği sayesinde dokuz aydır çocuklara umut olmayı sürdürebilen ve sürdürmeye devam edecek bir proje. Bu yüzden ödülü, her durumda çocukları güldürmeyi başaran gönüllülerimiz adına alıyoruz” dedi.

 


 



3.6B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!