Turizm Tedarikçileri Bu Fuarda Buluşacak

Haberler14 Aralık 2023
373 OKUNMA
Paylaş

Topkapı İçecek, 14-17 Aralık 2023 tarihleri arasında Granada Luxury Hotel’de TÜRSAD tarafından organize edilen Turizm Tedarikçileri Fuarı’nda yerini almaya hazırlanıyor. Otel Satın Alma Yöneticileri Derneği “TÜRSAD” tarafından 14-17 Aralık 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuar, otel tedarikçilerine kapılarını açacak. Fuara, katılımcı tedarikçi firmalarla, TÜRSAD satın alma üyeleri ve özel davetlileri katılacak.

ANTALYA’DA FUAR SEZONU BAŞLADI

Turizmin başkenti Antalya’da fuar mevsiminin başladığını ve bu tip fuarların tanıtımları için büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Topkapı İçecek Dağıtım Pazarlama A.Ş. Pazarlama Direktörü Tarık Şakır, “Fabrikamızın Antalya lokasyonunda bulunmasının avantajını her daim hissediyoruz. Sektörümüzün en önemli fuarları Antalya’da gerçekleşiyor. Bu da bizim için büyük bir şans” diyerek Antalya’nın konumunun da önemini vurguladı.

HEM ULUSAL HEM DE ULUSLARARASI PAZARDA BÜYÜK BİR YERE SAHİP


Türkiye’nin önde gelen alkollü içecek üretici firmasının iştirak firması olan Topkapı İçecek Dağıtım Pazarlama A.Ş., bünyesinde diğer iştirak firması Antalya Alkollü İçecek San. Ve Tic. A.Ş. alkolsüz içecek ve kokteyl ürün gruplarında satış yapmaktadır. Türkiye’nin ilk entegre fabrikası olduğunun altını çizen Şakır, “Türkiye’nin içecek sektörü üretim kapasitesine büyük oranda katkıda bulunan şirketimiz, turizmin başkenti Antalya’da da öncü firma olmuştur. Hem ulusal hem de uluslararası pazarda büyük bir yere sahip olmak bizim için büyük bir onur. Güçlü AR-GE yapısı ve sahip olduğu laboratuvar ekipmanlarıyla mevcut üretimleri dışında farklı ürün grupları üzerinde de üretimler yapmaktayız” diyerek bilgi verdi.

HAMMADDE TEMİNİYLE ÜLKE EKONOMİSİNE BÜYÜK KATKI

Üzüm, mısır, buğday, melas, anason, çeşitli hububatgiller gibi ürünlerin üretim bantlarında kullanıldığını söyleyen Şakır sözlerine şöyle devam etti: “Ülkemizin çeşitli bölgelerinden hammaddeleri temin ederek tarım sektörü ve ülke ekonomisine büyük oranda katkıda bulunmaktayız. Yerli pazarda talep gören uluslararası içecek markalarından başlıca olanlarının da ithalatını yapıp, dağıtım şirketi kanalıyla distribütörlerden piyasaya arz edilmektedir. Tarımsal kökenli etil alkol üretimini gıda ve tıbbi alkol sektörüne satışı da gerçekleştirilmektedir.



373 OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!