Turizmciler, Expo İçin Toplandı

Haberler28 Şubat 2014
1.5B OKUNMA
Paylaş

Tur operatörleri, turizm acenteleri ve otel yöneticilerinin katıldığı toplantıda, EXPO 2016 Antalya ile ilgili turizmcilerin görüşleri alındı.

Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel başkanlığında düzenlenen toplantıya, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, TUROFED Başkanı Osman Ayık, AKTOB, TURSAB yöneticileri, tur operatörleri ve turizm acenteleri katıldı. EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreterliği’nde düzenlenen toplantıda, turizmciler EXPO 2016 Antalya ile ilgili görüş ve önerilerini sundu.

Toplantıda konuşan Vali Yardımcısı Recep Yüksel, turizmcilerin görüş ve önerilerinin kendileri için önemli olduğunu söyledi. EXPO 2016 Antalya için 2 yıldan fazla bir zaman olduğunu ve bunun da yeterli bir süre olduğunu belirten Yüksel, “EXPO 2016 Antalya’ya kadar, EXPO sırasında ve sonrasında neler yapılması gerektiği konusunda fikirlerinizi almak istiyoruz” dedi.


EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, turizm sektörünün Expo’nun en önemli ayağı olduğunu söyledi. Antalya’nın iklimi, ulaşımı, doğal ve tarihi güzellikleri, konaklama tesisleri ile Expo’ya hazır bir şehir olduğunu belirten Gülay, “Tanıtım ve pazarlamayı iyi yaparsak, iyi bir alan oluşturursak, 100 ülke ve 8 milyon ziyaretçi hedefine ulaşır, hatta geçebiliriz” diye konuştu.

Deneyimlerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz diyen Genel Sekreter Gülay, “Sizler bize yol gösterici olun. EXPO 2016 Antalya ile turistin şehre inmesini sağlayacak çok önemli bir cazibe merkezi oluşturmak istiyoruz. Sizlerden, yaptığınız tanıtımlarda, katıldığınız fuarlarda, EXPO 2016 Antalya’yı duyurmanızı, 2016 yılı ve sonrasında EXPO 2016 Antalya alanını tur programınıza almanızı istiyoruz” şeklinde konuştu.

Toplantıda, EXPO 2016 Antalya’nın giriş biletlerinden, düzenlenecek etkinliklere, yapılacak olan tanıtım kampanyasından, ulaşımın sağlanmasına kadar tüm detaylar ele alındı.



1.5B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!