Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nın Yeni Durağı Antalya

Haberler20 Şubat 2019
1.6B OKUNMA
Paylaş

EticaretSEM ve Eticaret Merkezi A.Ş tarafından gerçekleştirilen Türkiye Teknoloji Buluşmaları “KOBİ’ler için Dijital Dönüşüm, E-ticaret ve E-ihracat” başlığı ile 2019’da da tüm hızıyla devam ediyor. Ticaret Bakanlığımızın ve TOBB himayelerinde, Vodafone ve Akbank ana sponsorluğunda 22 Şubat Cuma günü saat 10:00’da Antalya Su Otel’de Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Günümüzde artık dijitalleşmenin de ilerisine adım atarak sınır ötesi ticareti yönetebilmek ve dünyanın her yanına ulaşabilmek adına e-ticaret ve e-ihracat sistemleri vazgeçilemez bir hal alıyor. KOBİ’ler ile paylaşımda bulunmak için şehir şehir gezen Türkiye Teknoloji Buluşmaları, e-ticaret ve e-ihracat ekosistemini büyütmeye devam ediyor. Eğer siz de bu ekosisteme dahil olmak istiyorsanız, ücretsiz olarak www.teknolojibulusmalari.com’dan kayıt yaptırabilirsiniz.

Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nda Sizi Neler Bekliyor?
TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Antalya TSO Başkanı Davut ÇETİN, Vodafone KOBİ Satış Bölüm Direktörü Yusuf AYSAL ve TOBB E-Ticaret Sektör Meclisi Başkan Yardımcısı Merter ÖZDEMİR’in açılış konuşmalarıyla başlayacak olan etkinlik Hazım KÖRKMÜKÇÜ’nün sunuculuğunda devam edecek.

Açılış konuşmalarının ardından etkinliğin ilk panelinde Vodafone KOBİ Satış Bölüm Direktörü Yusuf AYSAL’ın moderatörlüğünde “Başarılı KOBİ Örnekleri” başlığı altında Riolavitas Resort Genel Müdürü Mehmet ARI, Superior Conta Genel Müdür Meichih GÜNER, Superior Conta Satış Müdürü Alaettin TABAK, Güliz Home Kurucusu İzzet CIDIROĞLU ve Sabah Gazetesi KOBİ Editörü Metin CAN gelişen dijital sektörlerde geçen yolculukları hakkında ilham veren paylaşımlarda bulunacak.

“Fintech’ler KOBI’lerde Dijital Dönüşümün Neresinde?” konulu ikinci panelde ise Akbank KOBİ Ürün Müdürü Turgut ÇATALKAYA moderatörlüğünde, Paraşüt Pazarlama Direktörü Bora ŞAHAN ve Kolay İK Kurucu Ortağı Çağlar YALI artan teknoloji ile gelişen finans yönetimi ve dijital çözüm ortaklıkları gibi birçok kolaylaşan e-ticaret sürecini işleyecek.


Panelin hemen arkasından Vodafone Pazarlama Müdürü Deniz YAĞMUR etkileşimli ve anlık olarak Antalyalı girişimcilerin dijital skor ölçümünü gerçekleştirecek. Sonrasında ise dijital dünyanın başarılı oyuncularının sunumlarına sahne olacak Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nda sırasıyla Ideasoft CEO’su Seyhun ÖZKARA, sahibinden.com Kurumsal Pazarlama Direktörü Ongun ÖZDEMİR, hepsiburada İş Geliştirme Müdürü Ziya KIZILTAN sunumları ile katılımcılara markalarını büyütmeleri adına değerli bilgiler verecek.

Dijital dünyanın önemli konularından biri olan “E-Ticarette Ödeme Sistemleri” konusunu ise Merter ÖZDEMİR moderatörlüğünde düzenlenecek olan panelde Multinet Finansal Servisler Genel Müdür Yardımcısı Baran YILDIRIM ve ininal CEO’su Ömer SUNER tarafından değerlendirilecek.

Antalya iş dünyasının yoğun ilgiyle beklediği Teknoloji Buluşmaları’nın “Pazaryerleri” konulu dördüncü panelinde ise Merter ÖZDEMİR moderatörlüğünde Eticaret Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Birkan BABAKOL ve ePttAVM Ceo’su Hakan ÇEVİKOĞLU biraraya gelerek dünya çapında büyük bir hızla gelişen dijital pazaryerlerini ve bu platformlardaki girişim imkanlarını konuşacak.


Ülkemizde e-ticaret sektörünün gelişimine önemli katkılarda bulunan uzmanların konuşmaları ile devam edecek Teknoloji Buluşmaları’nın son sunumlarında ise Entegra Kurucusu Murat DİŞKIRAN ve Tek Kılavuz Dijital Pazarlama Direktörü Arda SUVAY uzmanlıkları doğrultusunda e-ticaret trendlerini ve sektörün yakın geleceğini aktaracak. Bu bölümde pazaryerlerinin yönetim süreçleri ve ürünlerin dijital pazarlanma ile satışa dönüştürülmesi hakim olacak.

Etkinliğin son panelinde ise Merter ÖZDEMİR’in moderatörlüğünde 3Gen Teknoloji CEO’su Engin ÖZGEN ve Eticaret Merkezi Direktörü Mehmet ERDEMİ “E-İhracat İle Yeni Dünya” konusunu masaya yatıracak.

Son olarak, kapanış konuşmasını yapmak üzere söz TOBB E-Ticaret Sektör Meclisi Başkan Yardımcısı ve Teknoloji Buluşmaları’nın Kurucusu Merter ÖZDEMİR’e bırakılacak.


Ücretsiz olarak katılımın sağlanacağı Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nın Antalya ayağı hakkında daha fazla bilgi almak ve kayıt olmak için www.teknolojibulusmalari.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


1.6B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!