Türkiye'nin Güneşine Kifayetsiz Ermeni Balçığı

Haberler09 Ekim 2020
2.2B OKUNMA
Paylaş

Turizme hizmet eden belli başlı yorum sitelerinde, bazı Ermeni kalemlerin başlattığı bir karalama kampanyası sürdürülüyor. Savaşın, siyasetin, politik çıkarların hiç girmemesi gereken insanlığın temiz, sakin ve barış dolu neredeyse tek sığınağı olan Turizm, yine insana hiç yakışmayan eller tarafından kirletiliyor; Ermeni lobisi kendince yaratıcı bir düşmanlık biçimi geliştiriyor!

İnsanların tatillerine karar verdikleri yorum sitelerinde, Türk otellerinin yorum alanları, "niyeti üslubundan belli” çirkin yorumlarla dolduruluyor. Bu tanımlanamaz düşmanlıktan neredeyse tüm markalar nasibini almış. Yüz yıllardır ülkemizi ziyaret eden insanların aklında en derin izlerle kalan konukseverliğimiz elbette böylesi içeriklerle etkilenemez. Ama biz Türk turizminin her alanında çalışan hizmet veren kocaman bir aile olarak; bu tür bir mücadele biçimi bilmiyoruz, buna benzer biçimde karşılık verecek bir karakterimiz yok; bu eksikliğimizle de gurur duyuyoruz!

Turizm, dünyanın bütün bayraklarının eşit saygıyla, bütün insanlığın aynı sıcak gülümsemeyle karşılandığı tek büyük ülkedir; ilgili, duyarlı, sorumlu herkesi bu çok talihsiz ve çirkin iletişime, karşı ve bir arada durmaya davet ediyoruz.
Güneş balçıkla sıvanmaz, söz konusu Anadolu’nun güneşiyse bu çaba gelecekte büyük bir utanca dönüşecektir.

Antalya Cityzone



2.2B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!