Uçak Bileti Fiyatları ve Uçuş Paketleri

Haberler23 Şubat 2021
1.5B OKUNMA
Paylaş

Pegasus, misafirlerinin bütçesine uygun birbirinden ekonomik uçuş paketleriyle sizi bekliyor!

Uçmanın kolay yolu ile misafirlerini buluşturan Pegasus; her yaş grubuna hızlı ve konforlu bir uçuş deneyimi yaşatıyor. Uçakla seyahat etmek, diğer seyahat seçeneklerine kıyasla daha hızlı ve konforludur. Bu da gezginler için büyük bir avantajdır. Dünyanın her yerini keşfetmek isteyen gezi tutkunları için ucuz uçak bileti fiyatları büyük bir öneme sahiptir. Peki, uçak bileti nasıl alınır? Uçak bileti alırken nelere dikkat etmek gerekir? Ucuz uçak biletlerinden nasıl haberdar olunur? Hepsi ve daha fazlası yazının devamında sizi bekliyor…

Sen de Ucuz Uçak Bileti Fırsatlarından Anında Haberdar Ol!

Hobi olarak ya da işi gereği sıkça seyahat edenler için ekonomik fiyata uçak bileti bulmak büyük bir avantajdır. Pegasus, misafirlerini uçak bileti kampanyalarından anında haberdar olabilmeleri için E-bülten Aboneliği hizmetiyle tanıştırıyor! Pegasus’un daimi misafirlerinin sıklıkla ve ucuza seyahat edebilmesinin temel sebebi, E-bülten aboneliği hizmetinden faydalanıyor olmaları. Bu abonelik sayesinde, Pegasus misafirleri uygun fiyatlı uçuşlardan haberdar olarak seyahat planı yapabilirler. E-bülten aboneliği için misafirlerin; isim, soy isim ve e-posta bilgilerini ilgili form üzerinden doldurmaları gerekir. Uçak bileti kampanyalarının duyurulduğu e-bültenler, birçok seyahat tutkununun uygun fiyatlarla seyahat etmesini sağlar.  


Misafirler, satın aldıkları uçak biletini iptal etmek istediklerinde, iptal taleplerini 24 saat içerisinde belirtmek durumundadır. Pegasus iptal işlemlerini 24 saat içerisinde kesintisiz olarak yaparak iade işlemini gerçekleştiriyor. Kesintisiz iptal işlemi için Pegasus’un web sitesini ya da mobil uygulamasını kullanabilirsiniz. Pegasus, değişiklik ve iptal talebinde bulunmanız durumunda herhangi bir işlem bedeli talep etmeden paranızı iade eder. 

“Fiyatı Sabitle” Ekonomik Uçuş Fırsatını Kaçırma!


Gezmeyi hayatının bir parçası olarak görenler için ekonomik fiyata uçak bileti bulmak büyük önem taşır. Pegasus, misafirlerine uygun fiyatlı biletleri kaçırmaması için “fiyat sabitleme” özelliği sunuyor. Seyahat edeceği tarih kesin olmayan ya da hangi tarihte seyahat edeceğine karar veremeyen gezginler, Pegasus’un sunduğu fiyat sabitleme imkanıyla 7 TRY’den başlayan fiyatlarla diledikleri uçak bileti fiyatını sabitleyebilirler. Daha sonra sabitledikleri fiyat üzerinden satın alma işlemini tamamlayarak en ekonomik şekilde uçuşlarını gerçekleştirebilirler. Çok uzun zamandır seyahat etmek istediğiniz ülke için en uygun fiyata sahip bileti bulduğunuzda, müsait olmadığınız için üzülmenize gerek yok. Uygun fiyatlı bu bileti kaçırmamak için “fiyatı sabitleme” özelliğini kullanarak, müsait olduğunuzda aynı fiyata uçma ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Fiyat sabitleme işlemini; Pegasus acenteleri, çağrı merkezi ya da Pegasus internet sitesi üzerinden yapmanız mümkün. 7 TRY’den başlayan sabitleme hizmeti fiyatıyla, siz de istediğiniz zaman istediğiniz yere ekonomik olarak uçabilirsiniz. Fiyat sabitleme özelliğinden yararlanan Pegasus misafirleri, 1 kez olmak kaydıyla fiyat sabitleme süresini uzatabilirler. Fiyat sabitleme ücreti, PNR içerisindeki kişi sayısına göre belirlenir ve iade edilmez. Dış hatlar için uygulanacak fiyat sabitleme işlemi, EUR veya USD cinsinden yapılır. Fiyat sabitleme işlemi sistemdeki kur cinsi üzerinden sabitlendiği için kurda meydana gelen değişiklikler bilet fiyatına da yansır.  

Uçmayı Sevenlere Özel Uçuş Paketleri

Pegasus’un misafirlere özel olarak sunduğu uçuş paketleri; Eko Paket, Süper Eko Paket, Avantaj Paket ve Business Flex Paket olmak üzere 4 adettir. Eko Paket, en uygun fiyata uçuş yapmak isteyenlerin tercihidir. Bu paket ihtiyaca uygun ek hizmetlerle şekillendirilebilir. Yurt içinde 15 kg, Kıbrıs ve yurt dışında 20 kg bagaj hakkı sunar. Süper Eko Paket, tek bir kabin bagajıyla özgürce seyahat etmek isteyenlerin seçimidir. Avantaj Paket ise Pegasus’un en çok tercih edilen hizmetlerini indirimli olarak sunar. Bu paket sayesinde; koltuk seçme (ekstra diz mesafesi hariç), 20 kg bagaj hakkı, sandviç ve Fly&Watch uçak içi eğlence hizmetlerinin tümüne avantajlı olarak sahip olursunuz. Business Flex Paket ise ekstra konforlu seyahat etmek isteyenlerin tercih ettiği bir uçuş paketidir. Cezasız bilet değiştirme ve iptal hakkı, yurt içinde 15 kg, yurt dışında 20 kg bagaj hakkı, tek parça kabin bagajı ve koltuk seçme (ekstra diz mesafesi dahil) ve Fly&Watch uçak içi eğlence gibi bir çok özelliğe sahip olma imkanı sunar.


NOT: Pandemi sebebiyle tüm uçuş paketleri için yalnızca 1 adet ve boyutları en fazla 55x40x20 cm ebatlarında olan kabin bagajı uçak içine kabul edilmektedir.


1.5B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!