Vali Öztürk Hamleder Yöneticileri ve Öğrenci Konseyi Üyelerini Kabul Etti

Haberler26 Eylül 2013
2.1B OKUNMA
Paylaş

Hamle Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (HAMLEDER) ve Akdeniz Üniversitesi Öğrenci Konseyi yöneticileri, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk'ü makamında ziyaret ettiler. Hamle Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (HAMLEDER) ve Akdeniz Üniversitesi Öğrenci Konseyi yöneticileri, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk'ü makamında ziyaret ettiler. 

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk ilk olarak Hamle Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (HAMLEDER) Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Uğurluel ile Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Dernek yöneticileri tarafından Zeytinköy ile ilgili bir proje hazırladıkları bilgisi verilen Vali Öztürk, "Dezavantajlı gruplarla ilgilenen tüm sivil toplum kuruluşlarına elimizden gelen yardımı yaparız" ifadelerine yer verdi. 

Daha sonra Akdeniz Üniversitesi Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Topal ve konsey üyelerini kabul eden Vali Öztürk, genç kuşağı tanımanın önemine değinerek sosyal sorumluluk alanlarında çalışmalarını istediği öğrencilere desteklerini bildirdi.



2.1B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!