Voleybol Milletler Ligi'nde Antalya İlk Haftaya Ev Sahipliği Yapacak

Haberler08 Aralık 2023
601 OKUNMA
Paylaş

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından düzenlenen Voleybol Milletler Ligi'nin (VNL) ilk haftasında, kadın ve erkek milli takımlar Antalya'da ev sahipliği yapacak.

 

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, son şampiyon ve dünya 1 numarası Filenin Sultanları, 14-19 Mayıs 2024 tarihlerinde İtalya, Polonya, Japonya, Almanya, Bulgaristan ve Fransa ile mücadele edecek.Filenin Sultanları, ikinci haftayı 28 Mayıs-2 Haziran 2024 tarihlerinde ABD'nin Arlington şehrinde geçirecek. Milli takım, ABD, Polonya, Sırbistan, Almanya, Kanada, Bulgaristan ve Güney Kore'nin yer aldığı ikinci hafta grubunda mücadele edecek.Üçüncü hafta ise 11-16 Haziran 2024 tarihlerinde Hong Kong'da geçecek. Filenin Sultanları'nın üçüncü hafta grubunda Çin, Brezilya, Polonya, Dominik Cumhuriyeti, Almanya, Tayland ve Bulgaristan bulunuyor.

Filenin Efeleri İlk Kez Sahne Alacak

Filenin Efeleri ise Milletler Ligi'nde ilk kez 21-26 Mayıs 2024 tarihlerinde boy gösterecek. İlk haftada, Polonya, ABD, Slovenya, Fransa, Hollanda, Kanada ve Bulgaristan takımlarıyla karşılaşacaklar.İkinci hafta, 4-9 Haziran 2024 tarihlerinde Japonya'da geçecek, bu sefer ev sahibi olarak. Milliler, Brezilya, Polonya, Slovenya, İran, Almanya ve Bulgaristan ile mücadele edecek.Üçüncü hafta ise 27 Haziran-2 Temmuz 2024 tarihlerinde Slovenya'da düzenlenecek. Filenin Efeleri'nin üçüncü hafta grubunda Slovenya, Polonya, İtalya, Arjantin, Sırbistan, Küba ve Bulgaristan bulunuyor.



601 OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!