YAPEX Fuarı Kapılarını Açıyor

Haberler11 Kasım 2014
1.4B OKUNMA
Paylaş

Bu yıl 22 ncisi gerçekleştirilecek olan ve tüm Anadolu'nun en büyük yapı fuarı niteliğini taşıyan YAPEX Yapı ve Restorasyon Fuarı, 13-16 Kasım 2014 tarihlerinde Antalya Expo Center'da ziyaretçilerini ağırlayacak. 

Türkiye'nin dört bir yanından ve komşu ülkelerden gelen profesyonellerin geleneksel buluşma noktası ve adeta bir yapı zirvesi olan YAPEX, bu yıl da biribirinden zengin mesleki etkinlikleri, son derece geniş kapsamlı ve bir o kadar da renkli ürün ve hizmet çeşidi ile ülkemiz yapı ve restorasyon sektörünün en iddialı ticaret platformlarından birini teşkil ediyor.

YAPEX'de 41 farklı ilden ziyaretçi..


Her yıl olduğu gibi bu yıl da ülkemizin dört bir yanından gelecek olan yapı profesyonelleri YAPEX haftasında Antalya'ya akacak. Şu ana dek Antalya dışındaki illerden ziyaret için teyid veren ve ziyaretçi isim listelerini de bildiren organize ziyaretçi gruplarının sayısı 4 bini aşmış bulunuyor. Meslek Odaları, Ticaret ve Sanayi Odaları , esnaf ve zanaatkar oda ve dernekleri ile koordineli bir şekilde gerçekleştirilecek organizasyon ile Antalya yine tüm Anadolu'ya ev sahipliği yapacak.

Zengin mesleki etkinlikler..

Mimarlar Odası, İçmimarlar Odası, Makine Mühendisleri Odası ve Elektrik Mühendisleri Odası YAPEX Yapı ve Restorasyon Fuarı esnasında, fuar konferans salonunda düzenledikleri zengin mesleki etkinliklerle fuara büyük destek veriyorlar. Konferans, panel, proje ve yarışma sergileri ve özel sunumlar , fuara gelecek olan profesyonel ziyaretçilerin büyük ilgisini çekiyor.


Tarihi Kentler Birliği Özendirme Ödül Töreni YAPEX Yapı ve Restorasyon Fuarı'nda..

Tarihi ve kültürel mirasın korunmasında büyük önem taşıyan restorasyon sektörünün ve yerel yönetimlerin de buluşma noktası olan YAPEX'de bu yıl Tarihi Kentler Birliği üyesi Belediyelerimizin de biribirinden güzel standları bulunuyor. Kendi bölgelerinde gerçekleştirdikleri restorasyon ve koruma projelerini sunacak olan yerel yönetimler aynı zamanda turizm sektörüne de kendi bölgelerindeki kültür turizmi fırsatlarını tanıtacaklar.

Ayrıca Tarihi Kentler Birliği'nin koruma ve restorasyon projelerini teşvik amaçlı düzenlediği Özendirme Ödülleri'ne ilişkin tören de YAPEX Salonlarında gerçekleştirilecek. Çekül Vakfı işbirliği ve Tarihi Kentler Birliği desteği ile düzenlenen organizasyon Antalya Büyükşehir Belediyemizin de ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor.


Otel Teknik Tesis Müdürleri ve Yöneticileri Federasyonu'ndan Yapex Yapı Fuarı'na destek..

Antalya merkez olmak üzere Alanya'dan İzmir'e kadar uzanan sahil bandındaki turizm tesislerinde teknik yöneticilik yapan profesyonelleri çatısı altında toplayan Otel Teknik Müdürleri ve Yöneticileri Federasyonu ile  Yapex Fuarları Organizasyonu arasında yapılan protokol çerçevesinde, otel teknik müdürlerinin fuarı yoğun bir ilgiyle izlemeleri ve ziyaret etmeleri için bir çok mesleki etkinlik düzenleniyor.  “Turizm Yapılarında Teknik Çözümler” konsepti ile hazırlanmakta olan Yapex, otel teknik müdürlerinin de en önemli başvuru kaynaklarından birisini oluşturuyor. 


1.4B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!