Yeni Kısıtlamalar Sonrasında Havayolu Firmalarından Açıklama

Haberler01 Aralık 2020
1.7B OKUNMA
Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni coronavirus kısıtlamasının ardından; yeniden “Kısıtlama saatlerinde uçuşu olanlar ne yapacak?” sorusu gündeme geldi.

Türk Hava Yolları’ndan hafta sonları ve sokağa çıkmanın kısıtlandığı saatlerde uçuşu olanlar için yeni açıklama geldi. Yaşanacak kafa karışıklıklarının önüne geçmek için Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamada bulundu.

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün sosyal medya hesabından “Hafta sonları ve sokağa çıkmanın kısıtlandığı saatlerde uçuşları olan yolcuların uçuş belgeleriyle havalimanı ulaşımlarını gerçekleştireceklerini, kısıtlamaya tabi olmayacaklarını” duyurdu.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün’nün konuya ilişkin paylaşımı şu şekilde:


Hafta sonları, sokağa çıkmanın kısıtlandığı saatlerde uçuşu olan misafirlerimiz uçuş belgeleri ile havalimanı ulaşımlarını gerçekleştirebilirler.

Pegasus Hava Yolları da konuya ilişkin paylaşımda bulundu. Pegasus’un konuya ilişkin açıklaması şu şekilde:

“01.12.2020 tarihinden itibaren geçerli olan hafta içi gece saat 21.00 ile sabah 05.00 arası ve hafta sonları uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasından uçuşu olan misafirlerimiz muaftır.”



1.7B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!