Yeni Yılda Panda Sahnede

Haberler04 Ocak 2024
403 OKUNMA
Paylaş

Panda Sahne, çocuklar ve yetişkinler için hazırladığı birbirinden farklı programlarla yeni yılın ilk ayında seyircisini bekliyor.

Panda Fikir Sanat ve Panda Sahne, yenilikçi vizyonu ile yaşadığımız dönemin önemli unsurlarını paylaşmaya devam ediyor. Panda Sahne, yeni yıla merhaba dediğimiz ocak ayında temasını “bir amaç için yola çıkmak ve yolda olmak” olarak belirledi. Ocak ayının ilk haftasında “Verem Eğitimini ve Farkındalığını” hatırlatan Panda Sahne, tüm hastalıklarda farkındalığın ve erken teşhisin önemini hatırlatarak ocak ayında dopdolu bir programla seyircisini bekliyor. Ocak ayı boyunca Panda Sahne, birbirinden çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Tiyatro oyunları, interaktif gösteriler, şarkılı şiir dinletileri, büyükler için masal dinletileri ve çocuklar için özel etkinliklerle dolu bir ay sanatseverleri bekliyor. Panda Sahne, her yaş grubundan izleyiciye hitap eden çeşitli etkinliklerle sanatla izleyicisini kucaklıyor ve izleyicilere farklı bir sanat deneyimi sunmayı amaçlıyor.
Ocak Ayında Panda Sahne’de Neler Var? 5 Ocak, 19 Ocak ve 2 Şubat akşamı saat 20.00’de, seyircinin aktif katılımını sağlayarak interaktif bir akışta ilerleyen “Ayan Beyan Doğaçlama” seyircisi ile buluşacak. 6 Ocak, 21 Ocak ve 3 Şubat akşamı saat 20.00’de, Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun, “Sen İstanbul’dan Daha Güzelsin” oyunu sericisiyle buluşacak. 11 Ocak akşamı saat 20.00’de “Bir Taşın Başında” isimli tiyatro oyunu izleyicisini ağırlayacak. Kaybolan tarihi eseri, geçmişi arayan iki arkeoloğun yolculuğunu anlatan “Taşların Arasında” oyunu 12 Ocak akşamı seyircisiyle buluşacak. 13 Ocak ve 28 Ocak akşamı saat 20.00’de, Panda Sahne’de sahnelenen ve bu sezonun yeni oyunlarından biri olan Ruteba Doğan’ın yazıp yönettiği, Yersiz Yurtsuz Tiyatronun “Taşlara Çarpa Çarpa” oyunu seyirciyle buluşacak. 14 Ocak ve 26 Ocak akşamı saat 20.00’de günümüz yaşamında kadın ve erkek ilişkilerini eleştiren ve kişinin kendini soktuğu çıkmaz labirentleri farklı açılardan sorgulayan komedi türündeki oyun “Büyük Aşıkların Sonuncusu” seyircisiyle buluşacak.
15 Ocak, 23 Ocak ve 31 Ocak tarihlerinde komedi türündeki “Haydi Karına Koş” isimli tiyatro oyunu seyirciyi güldürmeye davet ediyor. 18 Ocak saat 20.00’de “Klasikten Rock Müziğe” Çello, Gitar ve Fagot Konseri dinleyicilerini bekliyor. Panda Sahne, 19 Ocak Cuma günü başlayan sömestr tatilinde çocukları tiyatroya davet ediyor ve tatil boyunca sürecek ‘Çocuklarla Tiyatro Şenliği’ haftasında çocuklarla buluşmanın heyecanını yaşıyor. Panda Sahne, 20 Ocak akşamı, Dicle Alkan’ın oynayıp yönettiği, sanatçı Vala Thorsdottir tarafından kaleme alınan ve 'Avrupa Kadınların Tiyatrosu Festivali'nde büyük ödüle sahip olan “Çatıdaki Yarasa” isimli tiyatro oyunu ile izleyicisiyle buluşacak. 22 Ocak akşamı Panda Akustik Geceleri – Yıldız Tilbe Şarkıları ile dinleyicilere keyifli dakikalar yaşatacak. 24 Ocak akşamı, “Gizem Başbuğa ve Gökçe Şanlı ile Büyüklere Masal Gecesi – Ayakkbıcı Ahmetin Düşler Kervanı” dinletisi gerçekleşecek. Panda Sahne, 25 Ocak akşamı saat 20.00’de “Şarkılı Şiir Dinletisi” ile seyircisini ağırlayacak. 27 Ocak akşamı “İçerdekiler” isimli yeni oyun Panda Sahne’de seyircisi ile buluşacak. 31 Ocak saat 20.00’de Panda Sahne’nin kurucusu sanatçı ve yazar Kaan Sebkektay, insan, toplum ve yaşam üzerine sahneye taşıdığı interaktif konuşma etkinliği “Nereden Geldim, Nereye Gidiyordum?” ile seyircisiyle buluşacak. Panda Sahne, tüm sanatseverleri, tiyatro tutkunlarını, çocukları ocak ayında gerçekleşecek etkinliklere katılmaya davet ediyor.



403 OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!