YÖRSİAD’da “Kuşaklar Arası İletişim” Eğitimi Gerçekleştirildi

Haberler25 Aralık 2020
1.8B OKUNMA
Paylaş

YÖRSİAD (Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği) kuşaklar arası iletişim, dijital köprüler ve Z kuşağını anlamak konulu eğitimi, online olarak gerçekleştirildi. Ünlü ekonomist Erkin Şahinöz Akademi’den Dijital Dönüşüm ve Gelişim Danışmanı Pınar Kabil, YÖRSİAD üyelerine oldukça doyurucu ve bilgilendirici bir eğitim verdi.

YÖRSİAD (Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği) kuşaklar arası iletişim, dijital köprüler ve Z  kuşağını anlamak konulu eğitimi, online olarak gerçekleştirildi. Ünlü ekonomist Erkin Şahinöz Akademi’den Dijital Dönüşüm ve Gelişim Danışmanı Pınar Kabil, YÖRSİAD üyelerine oldukça doyurucu ve bilgilendirici bir eğitim verdi.

Kendimizi Güncelliyoruz!

Toplantı öncesi bir açıklama yapan YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege, oldukça zor geçen bir dönemden geçtiklerini ve uzun süredir de düzenledikleri toplantıları online üzerinden gerçekleştirdiklerini söyledi. Ege “ Zor bir süreçten geçiyoruz. Pandemi süreci halen devam ediyor. En kısa sürede bitmesini temenni ediyoruz. Pandemi sürecinde YÖRSİAD olarak bizde online olarak toplantılarımıza devam ediyoruz. Pandemi ile birlikte Dijital dönüşümün kaçınılmaz olduğunu görüyoruz. Bu dönemde birbirinden özel konuklarımız ile bir araya geliyoruz. Kuşaksal arası iletişim, dijital köprüler ve Z kuşağını anlamak konulu eğitim toplantımız ile bu dönemin önemini daha iyi anlıyor, kendimizi güncelliyoruz. Toplantımıza katılan ve değerli bilgilerini bizler ile paylaşan Dijital Dönüşüm ve Gelişim Danışmanı Pınar Kabil’e çok teşekkür ediyorum” dedi.


İlginç Veriler!

Dijitalleşmede gelinen son durumu sayısal değerler ile anlatan konuk Pınar Kabil, “ Bu konuda sayısal değerler oldukça ilginç. Dünyada her gün 600 milyon tweet atıyoruz.  Her gün 300 milyar e-posta gönderiyoruz. Facebook’ta 4.8 petabayt veri oluşturuyoruz. Whatsapp’a 72 milyar mesaj gönderiyoruz. Arama motorlarında 6 milyar arama yapıypruz ve Instagram’da 105 milyon fotoğraf ve video paylaşıyoruz” dedi.

Z Kuşağı Bireysel Olarak Yalnız Yaşayacak Bir Kuşak!


 “Kuşaklararası Dijital Köprüler” sunumunu gerçekleştiren Dijital Dönüşüm ve Gelişim Danışmanı Pınar Kabil, kuşakların özelliklerinden bahsederken, Z kuşağının özelliklerini detayları ile anlattı. Z kuşağının Dijitali bir amaç değil araç olarak gördüğünü belirten Kabil, “ Tek amaçları var, yaptıkları her şeyden haz alarak kendilerini iyi hissetmek. En yakın Y kuşağı ile bile aralarında mesafe var. Z kuşağı bireysel olarak yalnız yaşayacak bir kuşak. Sosyal tüm kurallara karşı duruşları var ve politika, din,ırk,mezhep ayırt etmiyorlar. Yapay zeka ile adeta kankalar. Aile sadece onlar için finansör ve dünyaya gelmelerini sağlayan birer kaynak” dedi.

Kaynak: 1


1.8B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!