“Ne Varsa Manavgat’ta Var” Fuarı Başlıyor

Haberler01 Şubat 2018
3.8B OKUNMA
Paylaş

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Manavgat Belediyesi ve sivil toplum kuruluşlarının katkıları ile bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan “Ne varsa Manavgat’ta var” Fuarı 2 Şubat Cuma günü başlıyor.

Fuar ile ilgili açıklama yapan Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, “Ne varsa Manavgat’ta var” sloganıyla 4. Kez gerçekleştirecekleri etkinliğe iş dünyası tarafından yoğun ilgi gösterildiğini belirterek, açılışın 2 Şubat Cuma günü saat 10.00’da gerçekleşeceğini söyledi.


Dördüncü Kez Düzenleniyor

 Etkinliğin her geçen yıl kurumsal bir yapıya büründüğünü ve fuar kültürünü yerleştirdiği söyleyen Başkan Boztaş, etkinlikte Manavgat’ta toplu alım yapan firmalar, konaklama tesisleri ve restoran gibi işletmelerle, bu tesislere ürün sağlayan tedarikçi firmaların buluşacağını hatırlattı. Başkan Boztaş Şöyle devam etti; “ikili iş görüşmelerimizin 4’cüsünü yapmayı planlıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda yoğun ilgi gören etkinliğimizi Manavgat Belediyemiz ve turizm derneklerimizin destekleri ile gerçekleştiriyoruz. Çevremizdeki otel yöneticileri ve tedarikçi firmaların buraya katılması için teşvik etmeliyiz. Toplu satın alım yapan firmalara, ‘Ne varsa Manavgat’ta var. Aradığınız her şeyi Manavgat’ta MATSO üyelerinde bulabilirsiniz’ diyoruz. Pazar arayışında olan, mal satmak isteyen iş insanlarına da; ‘Kendinizi geliştirin, firmalarınız kurumsallaştırın, gerekli yeterlilik belgelerinizi oluşturun ve size önünüzde 250 binden fazla yataklı kocaman pazar var’ diyoruz. Pazar sahibi kurumlara da diyoruz ki, ‘Ne alırsanız Manavgat’ta var.’ Dolayısıyla tedarikçi ve toplu alım yapan firmaları ikili iş görüşmeleri çerçevesinde 2-3-4 Şubat tarihlerinde Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde dördüncü kez bir araya getiriyoruz.”


3.8B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!