Meltem Mahallesi Yenileniyor

Haberler15 Aralık 2014

Kötü kullanım ve altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolları, kaldırımları gündemine alan Muratpaşa Belediyesi, Meltem Mahalllesi'nde 6 kilometre sıcak asfalt kaplama yaptı.
Sorumluluk bölgesindeki 56 Mahalleye eşit hizmet ilkesiyle hareket eden Muratpaşa Belediyesi; altyapı çalışmaları ve kullanıma bağlı bozulmaların yaşandığı yollarla kaldırımları bakıma aldı. Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; altyapısı tamamlanmış mahalleler öncelikli olmak üzere bozulan yollardaki eski malzemeyi kazıyıp sıcak asfalt uygulaması yapılıyor.

6 kilometre asfalt

Elektrik ve doğalgaz çalışmaları tamamlanan Meltem Mahallesi'nde; çalışmalarını yürüten Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Meltem Mahallesi'nde; 7200 ton malzeme kullanarak 6 kilometrelik yolu sıcak asfaltla kapladı. Yollarda, yama asfalt dönemini bitiren Muratpaşa Belediyesi ekipleri, Meltem Mahallesi'nde toplam 35 bin metrekarelik asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Engelli Geçiş yolları

Muratpaşa Belediyesi ekipleri, Meltem Mahallesi'nde; yol çalışmalarının yanı sıra kaldırım düzenleme, engelli geçiş yolları, bordür ve yol çizgisi uygulamaları da yapılıyor. Ekipler; Meltem Mahallesi'nde toplam 24.800 metrekarelik kaldırım iyileştirme ve 4200 metretül engelli geçiş yolu çalışması gerçekleştirildi. Çalışmalarını sürdüren ekipler, bordür ve yol çizgisi uygulaması da yapacak.