Eğitim Fakültesi, TÜBİTAK Projelerini Başarıyla Tamamladı

Haberler06 Şubat 2016
1.3B OKUNMA
Paylaş

AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Eğitim Fakültesi öğretim elemanlarının katkı sağlayıp yürüttüğü iki TÜBİTAK projesi başarıyla tamamlandı.

Üniversite Sosyal Tesisleri'ndeki çalışma yemeğinde bir araya gelen öğretim elemanları ve proje katılımcıları, projelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. AÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mimar Türkkahraman, projelerin, İngilizce Akademik Sözlü ve Yazılı Sunum Becerilerinin Geliştirilmesi ve Fen Bilimleri Öğretmenlerinin Sosyobilimsel Konuların Öğretimi Konusunda Yetiştirilmesi (FESKÖK) olduğunu belirterek, projelerde öğrenme ve öğretme sürecinde metot bilgisi ile dil becerisinin işlendiğini söyledi.

Bilimler arasındaki sınırların göreceli olduğunu aktaran Prof. Dr. Türkkahraman, “Bilimler yöntem bakımından da birbiriyle ilişkilidir. Bütün bunlar bize disiplinler arası çalışmaların ne kadar önemli olduğunu açıkça ortaya koyar. Disiplinler arası olduğu kadar kurumlar arası işbirliği ve ortak çalışmalar da bir o kadar önemlidir. Üniversitemize gelerek bu projelerde yer alıp çalışmaya katılan, emek veren herkesi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu çalışmaların yeni proje ve araştırmalara ışık tutmasını diliyorum" diye konuştu.

 

Kaynak: DHA



1.3B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!