Antalya'da 500 Çocuk Keman Çalıyor

Haberler19 Şubat 2016
1.8B OKUNMA
Paylaş
Antalya'da keman sanatçısı Dr. Mohammed Raouf'un 'Antalya'da 500 Çocuk Keman Çalıyor' sloganıyla 2011 yılında kurduğu 'Antalya Çocuk Senfonisi Orkestrası' Almanya'da konser verdi.

Senfoni müziğini Antalyalılara sevdirmeye çalışan, yurt dışındaki konserleriyle de Türkiye'yi ve Antalya'yı temsil eden 'Çocuk Senfonisi Orkestrası', Makedonya ve Avusturya'dan sonra Almanya Kültür Bakanlığı'nın davetlisi olarak Hamburg'ta konser verdi. Muhteşem keman konserini, Almanya Cumhurbaşkanının eşi ve çocukları, bakanlar, milletvekilleri, belediye başkanları, Türkiye'nin Hamburg Başkonsolosu Mehmet Fatih Ak, Hannover Başkonsolosu Mehmet Günay izledi.

Konserlerinde şarkıları notasız çalan 8-16 yaş arası kemancılar, Alman müzikseverleri büyüledi. Başarılı performanslarıyla alkış alan orkestra, davet üzerine Braunschweig şehrinde de konser verdi.


Mohammed Raouf, 'Antalya Çocuk Senfoni Orkestrası'nın mart ayında Almanya'nın Berlin şehrinde, mayıs ve temmuz aylarında ise Hamburg'ta konser vereceğini söyledi.

 


1.8B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!