Antalya'da Survivor Heyecanı!

Haberler27 Ağustos 2015
2.8B OKUNMA
Paylaş

Kepez Belediyesi, 70 dönümden oluşan ve Antalya'da bir ilk olan macera parkının inşasında sona geldi. Antalyalıların 'survivor' heyecanı yaşayacağı parkta okçuluk, atla gezinti ve paintball alanları da olacak.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün, 2. döneminde yapımına başlanılan ilk proje olan macera parkı hizmete giriyor. Kepezüstü'nde Kent Ormanı'nın yanında Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan tahsis edilen 70 dönümlük alana inşa edilen parkta alt yapıdan sonra macera parkurlarının inşası da tamamlandı.

Başkan Hakan Tütüncü, macera parkında nelerin olacağı hakkında şunları söyledi: "Parkta, 3 etaplı macera parkurumuz var. Macera parkurunun yanında oldukça geniş bir at binme alanı ile survivor tarzında macera yarışmalarının düzenlendiği güzel bir alan olacak. Çocukların okçuluk sporunu öğrenebilecekleri bir okçuluk ünitesini de park da yapmayı planlıyoruz. Burada okçuluk kursu da vereceğiz. Panitball alanı da macera parkı içerisinde yer alacak. Restoranı, kafeteryası, sosyal tesisleriyle park, Kent Ormanı gibi 24 saat yaşayan bir mekan olacak.”


 

Macera Parkı’nda neler var?

Macera Parkı’nda 4-8 yaş çocuklar için eğlence amaçlı, 10 etaplı ip parkuru olacak.
8-12 yaş grubundaki çocuklar da 11 farklı parkurdan oluşan ip parkurunda eğlenme ve macera yaşama imkanı bulacak.

Park da macera yaşamak isteyenlere zipline (yüksek bir noktadan, alçak bir noktaya çekilmiş çelik halat vasıtası ile harness giyerek, kendi ağırlığınızla yerçekimi yardımıyla kayma aktivitesi) imkanı da sunulacak.



2.8B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!