Antalya Şehir Tiyatrosu'nda İlk Gala

Haberler16 Şubat 2016
1.3B OKUNMA
Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu 2015-2016 sezonunun en çok seyirci çeken oyunlarından biri olan “Tarla Kuşuydu Juliet” in galası15 Şubat 2016 Pazartesi akşamı gerçekleştirilen kokteyl sonrasında yapıldı.
Oldukça büyük ve kapsamlı bir organizasyona imza atan Antalya Şehir Tiyatrosu, ülkemizin en değerli oyuncu, yazar, yönetmen, basın mensubu ve eleştirmenlerinden oluşan bir davetli grubunu Büyükşehir Belediyesi adına Antalya’da ağırladı. Gala gösteriminden 3 gün önce şehre gelen davetliler Antalya Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Geç Kalanlar” ve “Özgürlüğe Kaçış”adlı oyunları izlemenin yanı sıra kentimizin doğal güzellikleri ile tanışma şansına da sahip oldular. 
İLGİ BÜYÜK OLDU
Antalyalı sanatseverlerin yoğun katılım gösterdiği ve oyun sonunda uzun süre ayakta alkışladığı “Tarla Kuşuydu Juliet” in galasına oyunun yönetmeni Engin Alkan ‘da katıldı. Oyun sonunda kısa bir konuşma yapan Antalya Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Özgür, Şehir Tiyatrosu olarak gerçekleştirilen ilk galaya katılan tüm konuklara tiyatro ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Menderes Türel adına teşekkürlerini sundu. 
Mehmet Özgür ayrıca kültür, sanat ve tiyatroya çok büyük önem veren, Şehir Tiyatrosu oluşumunda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, yıllardır sürdürülen Şehir Tiyatrosu yapılanmasına önemli bir imza atarak sonlanmasını sağlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Menderes Türel’e de teşekkürlerini iletti. Mehmet Özgür Antalya Şehir Tiyatrosu’nun Akdeniz’in güneşi gibi tüm Türkiye’yi aydınlatacağını ve tüm Türkiye’ye örnek bir tiyatro olacağını ifade etti.



1.3B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!