Antalyaspor Play-Off 2.Maçına Çıkıyor

Haberler01 Haziran 2015
1.3B OKUNMA
Paylaş

Adana Demirspor Antalyaspor maçı bu akşam saat 21:00'da başlayacak. Ali Palaybıyık'ın yöneteceği mücadele TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

Adana Demirspor-Antalyaspor maçının biletleri 1 lira
Kulüp Başkanı Aydoğdu: "Bugüne kadar biz getirdik ama Antalyaspor  maçını siz alacaksınız. Bu vesileyle Antalyaspor maçının bilet fiyatlarını herkes  maça gelsin diye 1 lira olarak belirledik"

Antalyaspor, avantajlı skorun mutluluğunu yaşıyor
Kulüp başkanı Gencer:"Evimizde avantajlı bir skor elde  ettik. Adana Demirspor'u bu avantajla eleyip finale çıkmak ve kentimize Süper Lig  mutluluğunu tekrar yaşatmak istiyoruz"

PTT 1. Lig play-off yarı final ilk maçında sahasında  Adana Demirspor'u 3-0 mağlup eden Antalyaspor'da kulüp başkanı Gültekin Gencer, avantajlı sonucun mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Adana Demirspor karşısında  takımın iyi mücadele gösterdiğini söyledi.

Deplasmandaki ikinci maça temkinli çıkacaklarını ifade eden Gencer,  "Evimizde avantajlı bir skor elde ettik. Adana Demirspor'u bu avantajla eleyip  finale çıkmak ve kentimize Süper Lig mutluluğunu tekrar yaşatmak istiyoruz" dedi.

Antalyaspor'un Süper Lig'e hazır olduğunu ifade eden Gencer, "33 bin  kişilik stadımız önümüzdeki ay açılıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi de 25  milyon liralık yatırımla Avrupa'nın en modern tesislerini kulübümüze  kazandırıyor. Bunlar bizim Süper Lig'de olmamız gerektiğinin en büyük göstergesi"  diye konuştu.

Taraftarların Adana Demirspor maçına yeterince ilgi göstermemesinden  yakınan Gencer, şöyle devam etti:
"Ceysu Maraton tribününde yer yer boşluk olduğunu gözledik. Adopen  Tribünü'nde de boşluklar vardı. Statta bir koltuk bile boş kalmamalıydı. Buna  rağmen maça gelen taraftarlarımız takıma büyük destek verdi. Antalyaspor'u canı  gönülden destekleyen bütün taraftarlara teşekkür ediyorum."

Gencer, PTT 1. Lig'de play-off yarı finali oynayan kentin diğer takımı  Alanyaspor'la final oynamak istediklerini dile getirerek, "Gönlüm iki Antalya  ekibinin finale çıkmasını istiyor. Alanyaspor'a evinde karşılaşacağı Samsunspor  maçında başarı diliyorum. Süper Lig'e bir Antalya ekibinin çıkmasını temenni ediyorum" ifadesini kullandı.

Muratpaşa Belediyesi'nin düzenleyeceği organizasyon ile bu müthiş maç Aydın Kanza Parkı'ndaki dev ekranda canlı olarak yayınlanacak.



1.3B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!