Danca Dostları Bir Araya Geldi

Haberler19 Mart 2014
1.8B OKUNMA
Paylaş

Danca Mobilya’nın Türkiye ve yurtdışı satış temsilcileri, 10-11 Mart’da Manavgat Danca Mağazası’nda düzenlenen satış toplantısında buluştu.

Danca Mobilya ürünlerinin yurtiçi ve yurtdışı satış temsilcilerinin katıldığı ve iki gün süren çalıştayda, katılımcılara Danca Mobilya’nın 2014 koleksiyonu ve yeni kurumsal kimlik çalışmaları tanıtıldı.
 

Yeni Danca imajları tanıtıldı

Danca Mobilya’nın yurtiçinde satışını üstlenen Ankara, Alanya, Bursa, Eskişehir, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere, yurtdışından da temsilcilerin ağırlandığı toplantıda katılımcılara Danca Mobilya’nın kendine has konsept sunumu ve mağazadaki el sanatı aksesuarlarla sanata olan yakınlığı aktarıldı. Danca Mobilya ürünlerinin satıldığı bu noktaları destekleyecek olan yeni imaj ve tanıtım çalışmalarının sergilendiği toplantı ile ortaklıkların pekiştirilmesi ve Danca Mobilya’nın satıldığı her noktayı Manavgat Master Mağazası’nda olduğu gibi özgün ve özelleştirebilmek amaçlanıyor.

DANCA Sanatın Mobilya Sektörüne armağanı

Her tasarımda değişebilir tekstil uygulaması, oturma grubunda rahatlığın fizyonomisi, yerel sanatların mobilyaya entegre edilerek sunumu, ürünlerin yapılarında onlarca değişik süngerin ve materyalin bir arada kullanılması gibi birçok başlıkta sektöre yenilikler getiren Danca’nın organizasyonu, bir bayi toplantısından çok sektörün gurularının bir araya geldiği bir zirve gibi geçti.
 

DANCA MOBİLYA HAKKINDA

1997 yılında Hollanda’da kurulan Danca Mobilya’nın üretimi 2001 yılında Bursa’daki fabrikasına taşındı. 2001’den bu yana tüm üretimini Avrupa ülkelerine ihraç eden Danca Mobilya, 2011 yılı itibariyle Türkiye ve Ortadoğu’da da bayiliklerini oluşturmaya başladı. Danca Mobilya ürünleri Suudi Arabistan, Hollanda, Almanya, Fransa, Belçika, Azerbeycan ve Avusturya’da satılmaktadır. Avrupa’da toplam 120 satış noktası olan Danca Mobilya’nın, Türkiye’de ise, Antalya, Alanya, Ankara Bursa, Eskişehir, İstanbul ve İzmir’de olmak üzere toplam 10 noktada satışı yapılmaktadır.



1.8B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!