Deepo’da 6.Rus, Türk ve Ukrayna Kültürleri Dostluk Festivali Başlıyor

Haberler23 Kasım 2015
2.8B OKUNMA
Paylaş

Akdeniz’in en büyük outlet alışveriş merkezi Deepo Outlet Center, Rus, Türk ve Ukrayna, Kültürleri Dostluk Şenliği’ne 6. defa ev sahipliği yapıyor. Rusya, Türkiye ve Ukrayna halkları arasında ulusal, kültürel ve aile geleneklerinin güçlendirilmesi amaçlanan Dostluk Festivali 28 Kasım – 01 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek. Yerli ve yabancı birçok davetlinin katılacağı şenlikte her gün birbirinden farklı etkinlik yer alıyor.

Festival ilk gününde açılış töreni ve kokteyl organize edilecek. Janna konseri ile devam edecek festivalde Rus ve Türk Kültürünü yansıtan özel dans gösterileri yer alacak. İkinci günü Ukraynalı Master Dans Okulu dansçıları ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasında sergilediği performansı ziyaretçilerin beğenisine sunacak. ‘Türkçe Öğreniyorum, Rusça Öğreniyorum’ yarışmasının eğlenceli sınıf ortamında yarışacak ziyaretçilerimiz sürpriz hediyeler kazanacaklar.  Festivalin üçüncü günü Rus müzisyenlerin piyano konseri ve son günü ise kapanış programı ve dans gösterileri düzenlenecek. Festival süresince Deepo Outlet’de kermes kurulaca, Türk, Rus ve Ukraynalı bayanlar yılbaşı konseptine uygun el yapımı özel sanat ürünleri sergilenecekler.

Deepo Outlet tarafından organize edilen 6. Dostluk Festivali Antalya Büyükşehir Belediyesi, Rus Sanat ve Kültür Derneği, Tömer ile bünyesinde Rus ve Ukrayna kökenli çalışanların bulunduğu özel kuruluşların destekleriyle düzenlenecek.

Festival Programı: 
 



2.8B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!