Demet Akalın Döşemealtı'nı Coşturdu

Haberler20 Mayıs 2015
1.5B OKUNMA
Paylaş

Döşemealtı İlçesi'nde düzenlenen ve 5 gün süren Gençlik Şöleni, Yeniköy Stadı'ndaki Demet Akalın konseriyle sona erdi. Belediye Başkanı Turgay Genç, sanatçıya dünyaca ünlü el dokuması Döşemealtı halısı hediye etti.
Döşemealtı Belediyesi'nin düzenlediği Gençlik Haftası kutlamaları, şarkıcı Demet Akalın'ın konseriyle sona erdi. Yeniköy Stadı'nda gerçekleşen konseri, binlerce vatandaş izledi. Stadı tıklım tıklım dolduran binlerce vatandaş, şarkılara eşlik ederek sevgi gösterisinde bulundu. Çocuk hayranlarına ayrı ilgi gösteren Akalın ise 'selfie' çektirme geleneğini Döşemealtı'nda da sürdürdü.
Gördüğü ilgi nedeniyle konserin ortasında Döşemealtı halkına teşekkür eden ve Belediye Başkanı Turgay Genç'i sahneye davet eden Demet Akalın, “Soyadınız gibi çok genç bir başkansınız, giyim tarzınızla da İtalyanlara benziyorsunuz. Bizleri bu güzel insanlarla buluşturduğunuz için teşekkür ederim" dedi.-Sanatçıya önce çiçek, ardından dünyaca ünlü el dokuması Döşemealtı Halısı hediye eden Başkan Genç, Gençlik Haftası nedeniyle düzenlenen konsere gelen herkese teşekkür etti.



1.5B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!