EXPO Fotoğraf Yarışması'nı Kazananlara Ödülleri Verildi

Haberler20 Ağustos 2015
1.4B OKUNMA
Paylaş

EXPO 2016 Antalya Ajansı'nın, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) işbirliğinde düzenlediği 'Çiçek ve Çocuk' konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafçılara ödülleri verildi.

Aksu İlçesi'nde gelecek yıl 23 Nisan'da kapılarını açacak EXPO 2016 Antalya'nın amatör ve profesyonel fotoğrafçıları desteklemek, ulusal ve uluslararası platformda nitelikli fotoğraf sergileri oluşturmak amacıyla TFSF ile düzenlediği fotoğraf yarışmasının ödül töreni TerraCity AVM Fuayesi'nde yapıldı. Fotoğraf yarışmasına 81 ilden 374 fotoğrafçı bin 155 eser gönderdi. Siyah beyaz ya da renkli olmak üzere, tek bölümde düzenlenen yarışmaya katılan eserler ANFAD üyesi Yaşar Örücü, Akdeniz Üniversitesi GSF Fotoğraf Bölüm Başkanı Nafia Özdemir Hanyaloğlu, AGC Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Eser, EXPO 2016 Antalya Ajansı Tanıtım ve Halkla İlişkiler Direktörü Burak Katmer ve EXPO 2016 Antalya Tanıtım ve Halkla İlişkiler Direktörlüğü Uzmanı ve Fotoğraf Sanatçısı Tuncay Çetin'den oluşan jüri tarafından değerlendirildi. Değerlendirme sonucu Kocaeli'den Leyla Emektar birincilik, Giresun'dan Kemal Özkılıç ikincilik, Bursa'dan Ahmet Çetintaş üçüncülük ödülüne layık görüldü. Birbirinden güzel eserlerin yer aldığı yarışmada jüri, 10 fotoğrafı da mansiyona değer buldu.


 

YARIŞMAYA 81 İLDEN YOĞUN KATILIM

TerraCity AVM Fuayesi'ndeki törene EXPO 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu üyesi Nazif Alp, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) Başkanı Ali Eroğlu ve çok sayıda davetli katıldı. EXPO 2016 Antalya'nın maskotu Ece-Efe'nin de renk katıp çocuklara küçük hediyeler dağıttığı törende, dereceye giren ilk 3 ile 10 mansiyon fotoğraf da sergilendi. Törende konuşan EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Rıdvan Mescioğlu, gelecek yıl gerçekleştirilecek EXPO 2016'nın en önemli organizasyonlardan birinin Antalya'da olduğuna dikkat çekti.



1.4B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!