Kütüphanede Tiyatro Var !

Haberler04 Kasım 2015
1.2B OKUNMA
Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara okuma alışkanlığı kazandırmak için örnek bir proje başlattı. Doğan Hızlan Kütüphanesi'den 50 kitap okuyan herkes Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu'ndan (ABT) çift kişilik davetiye kazanıyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı hizmet veren Doğan Hızlan Kütüphanesi ile Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu, halkın kültür ve sanat hayatına katkı koymak amacıyla işbirliğine gitti. 'Kütüphanede Tiyatro Var' isimli projeyle Doğan Hızlan Kütüphanesi üyeleri, kütüphaneden ödünç alarak okudukları her 50 kitap karşılığında ABT'den seçtikleri bir oyunu izlemek üzere çift kişilik davetiye kazanıyor.

50 KİTAP OKU BİLETİ KAZAN


Antalyalılara okuma alışkanlığını kazandırmayı hedefleyen proje ile Doğan Hızlan Kütüphanesi üyelerinin okumuş oldukları kitap sayısı kütüphane yönetimi tarafından belirleniyor. Bilgi deryasından bir damla almak için sayfadan sayfaya koşturup, 50 kitap okuyan üyelere, ABT'den çift kişilik oyun kazandıklarına dair mektup gönderiliyor. Mektup ile ABT gişesine başvuran üyeler, istedikleri oyundan biletlerini alabiliyor.

900 metrekare alanda 13 bini aşkın kitapla, haftanın 7 günü 09.30-18.30 saatleri arasında hizmet veren Doğan Hızlan Kütüphanesi'nde ayrıca görsel sunum alanı, fotoğraf, resim gibi sanat dalları için sergi alanları da bulunuyor.


1.2B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!