Mimari Proje Sergisi

Haberler13 Ocak 2016
1.3B OKUNMA
Paylaş

Muratpaşa Belediyesi Çok Amaçlı Gösteri Merkezi Atölye ve Sahnesi (Opera ve Tiyatro İşliği) Mimari Fikir Proje Yarışması'na katılan tüm eserler, sergilenmeye başlandı.

Muratpaşa Belediyesi fuayesinde ziyarete açılan sergide fikir proje yarışmasına katılan 97 eserin çizimleri ve görselleri yer alıyor. Sergide ayrıca ödül alan 8 eserin maketleri de bulunuyor. Yarışmaya katılan projeler; 29 Ocak 2016 Cuma gününe kadar, gezilebilecek. Yarışma kolokyumu da (akademik toplantı) 30 Ocak 2016 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Çok Amaçlı Gösteri Merkezi Atölye ve Sahnesi (Opera ve Tiyatro İşliği) Mimari Fikir Proje Yarışması için jürinin değerlendirmesi sonucu: Birincilik ödülünü Mimar-İnşaat Mühendisi Doğan Türkkan'ın başkanlığında Cihan Sevindik (mimar), Tuna Han Koç (mimar) ve Zeynep Canan Sevindik'ten (yardımcı mimar) oluşan ekibin hazırladığı proje, ikincilik ödülünü, yardımcı mimar İlker İğdeli'nin başkanlığında H. Büşra Al'dan (yardımcı mimar) oluşan ekibin hazırladığı proje, üçüncülük ödülünü mimar Burak Pelenk'in başkanlığında Dilara Demiralp (mimar), Dilara Demir (mimar) ve Sena Akgül'den (GTU öğrenci) oluşan ekibin hazırladığı proje aldı.



1.3B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!