Minik Picassolar Deepo Outlet’te

Haberler18 Ocak 2016
2.6B OKUNMA
Paylaş

Antalya Kültür Sanat İşbirliği ile Deepo’da Sanat Atölyesi düzenlendi.

Akdeniz’in en büyük outlet alışveriş merkezi Deepo’da Antalya Kültür Sanat işbirliği ile çocuklara özel resim atölyesi her pazar düzenlenmeye devam ediyor. Ulusal ve uluslararası sergilere ev sahipliği yapan Antalya Kültür Sanat, çocuklar için sanatta kübizm akımını anlattıkları çok özel bir resim atölyesi gerçekleştirdi. Picasso eserlerinin anlatıldığı ve örnek gösterildiği atölye çalışmasında çocuklar kendi eserlerini çizip boyadılar. Picasso’dan  esinlenerek kendi sanat eserlerini oluşturan minikler atölyenin sonunda hatıra fotoğrafı çektirdiler. Çocuklar kadar ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği atölye çalışması Deepo Outlet Center’da Ocak ayı boyunca her pazar, gün boyunca düzenlenecek.

Antalya Kültür Sanat’ta Picasso: Kadın ve Boğa Sergisi 28 Şubat 2016 tarihine kadar ziyaret edilebilir.


Deepo Outlet Alışveriş Merkezi Hakkında

Deepo Outlet Alışveriş Merkezi Torun Alışveriş Merkezleri Yatırım A.Ş’ nin yatırımlarından biridir. 2004 yılında kurulan Deepo Outlet Alışveriş Merkezi, 365 gün fabrika fiyatlarıyla indirimleri, bünyesindeki 90 mağaza, 16 Restaurant-Cafe, 1500 araçlık açık/kapalı otopark, Çocuklar için Lunapark ve 3000 m2 alan üzerinde kurulu 6 Rimo araçlı gokart pistiyle, yerli ve yabancı müşterilerine eşsiz bir hizmet sunmaktadır.

Mimari yapısı, misafirlerine sunduğu alternatifleri, teknolojik donanımı, bünyesinde barındırdığı markaları ile dünya standartlarını yakalayan Deepo Outlet Alışveriş Merkezi, gerek Antalyalılar gerek yerli ve yabancı turistlerimiz için sadece alışveriş merkezi değil yepyeni bir sosyal alışveriş noktası haline gelmiştir.


Bir alışveriş merkezi olmakla beraber sosyal bir yaşam merkezi de olmayı misyon edinmiş olan Deepo AVM, 7’den 77’ye her kesimden insan için önemli bir buluşma noktasıdır. Ticari anlamda elde ettiği başarıyı sosyal aktivitelerle de perçinleyen Deepo Outlet Alışveriş Merkezi, on binlerce insanın hayatında önemli bir yer tutmaktadır.


2.6B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!