Rixos Kariyer Günleri Başlıyor!

Haberler19 Şubat 2016
1.7B OKUNMA
Paylaş

Rixos Downtown Antalya’da, 22 – 23 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek “Rixos Kariyer Günleri” etkinliği turizm sektöründe kariyer yapmak isteyen adayları Rixos’la buluşturacak.

Rixos Hotels, Antalya ve Ege bölgelerinde bulunan otelleri için yeni iş imkânı sunmak üzere önemli bir etkinliğe imza atıyor. 22 - 23 Şubat tarihlerinde Rixos Downtown Antalya’da gerçekleştirilecek Rixos İstihdam Günleri etkinliğinin iki gün sürmesi planlanıyor.

En az lise diploması sahibi olması şartı aranan tüm adaylar, iş başvuru formu doldurduktan sonra niteliğine uygun ve çalışmak istediği yere göre ilgili otelin departman yöneticisi ve İnsan Kaynakları müdürü tarafından mülakata alınacak. Değerlendirme sonrası belirlenecek adaylar oda servisi, genel alan görevlisi, garson, barmen, komi, resepsiyonist, müşteri ilişkileri ve temizlik işlerinde görevlendirilecek. İşe alınan adaylar, Rixos Hotels çalışanı olmak için öncelikle İŞKUR ile yapılan 3 aylık işbaşı eğitimi projesi dahilinde eğitilip işbaşı yapmaya hazır hale getirilecek.


Rixos Hotels Türkiye Bölge Direktörü Uğur İncesu, istihdam günlerine ilişkin yaptığı açıklamada, şunları söyledi:
“Sektörde 2015 yılında yaşanan olumsuzluklara rağmen Rixos Hotels olarak istihdam konusundaki ivmemizi 2016 yılında da sürdürmeyi hedefliyoruz. Yurtiçinde ve yurtdışında bu sene de istihdam konusunda sürdürülebilir verimliliği ön planda tutuyoruz. Bu bağlamda; müşteri ile yakından temas eden, deneyimli, işinde profesyonel alanında yetişmiş çalışanların en önemli katma değer olduğunu biliyoruz ve bu sebeple en iyi turizmcileri bulup bünyemize katmayı hedefliyoruz. Markamız altında yer alan 27 tesisimizde halen yaklaşık on bin kişi çalışıyor. Uluslararası pazarda iddialı, köklü rakiplerle mücadelesini sürdüren Rixos Hotels, kariyer günleri etkinliğinde en iyi isimlerle buluşup, turizm profesyonellerini bünyesine katarak bayrağı en yukarıya taşımaya devam edecektir.”


1.7B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!