Teknoloji Buluşmaları Antalya‘ da

Haberler21 Şubat 2016
2.8B OKUNMA
Paylaş

Turkcell’in ana sponsorluğunda, EticaretSEM ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) organizasyonuyla gerçekleştirilen “Türkiye Teknoloji Buluşmaları’’ 24 Şubat 2016 tarihinde Antalya SU Hotel’ de gerçekleşecek.

 

TURKCELL’in ana sponsorluğunu üstlendiği ve EticaretSEM ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından organize edilen binlerce KOBİ ve girişimciyi teknoloji ile buluşturan  konferanslar zinciri Antalya durağında.


KOBİ'lerimizin internetin gücünden maximum oranda faydalanması, işlerini dijital dünyaya tam ve eşzamanlı entegre etmesi için alanında en iyilerini sahnesinde ağırlayacak olan etkinlik, EticaretSEM kurucusu Merter ÖZDEMİR’in konuşması ile başlayacak.

Teknoloji Buluşmaları Ana Sponsoru Turkcell’in Kurumsal Pazarlama Direktörü Sn. Esra SÜZME’nin ‘KOBİ’lerde Gerçek Zaman Devrimi’ başlıklı sunumu ile devam edecek olan program  her zaman olduğu gibi ünlü sunucu Metin UCA’nın moderasyonunda gerçekleşecek. Türkiye’nin en ünlü melek yatırımcılarından Mehmet Metin OKUR ve Gittigidiyor.com CEO’su Öget KANTARCI’nın konuşmacılar arasında olduğu bu özel günde yirmibir kişilik konuşmacı kadrosu sahnede olacak.

“Türkiye Teknoloji Buluşmaları”nın ana sponsoru Turkcell olurken TEB, Gittigidiyor.com, Sefamerve.com, Ticimax Eticaret Sistemleri, F.I.T Solutions, Emarsys, VitrinGez.com, Dora Telekom, İyzico Ödeme Sistemleri, JWmaster, Milliyet.com.tr, Fotometrik360, Pepakura Digital, AjansTR, Blippar, Matbuu.com ve MYNET diğer sponsor firmalardan bazıları. Endeavour ve Tugiad tarafından da desteklenen etkinlikler zinciri, Mart ayında İZMİR’ de kaldığı yerden devam edecek.


Girişimcilik, iletişim teknolojileri ve e-ticaret odağındaki buluşmalara, İş’ine Teknolojinin gücünü entegre etmek isteyen her girişim ruhlu işletme temsilcileri davetlidir. Ücretsiz olarak sürdürülen etkinlikler için www.eticaretsem.com adresini ziyaret edebilirsiniz. #TeknolojiBuluşmaları hashtagi ile daha önceki etkinliklere gözatabilirsiniz.

Program:

24 Şubat 2016 Çarşamba


12:00   KAYIT VE İKRAMLAR
METİN UCA İLE MERHABA,
AÇILIŞ KONUŞMALARI

12:45   MERTER ÖZDEMİR / ETİCARETSEM, KURUCU

13:00   Ana Sponsor Konuşması
Barbaros ÖZDEMİR / TURKCELL KURUMSAL MÜŞTERİLER SATIŞ DİREKTÖRÜ

13:30   ÖGET KANTARCI / GİTTİGİDİYOR.COM / GENEL MÜDÜR

13:45   METİN UCA / MODERATÖR ( PANEL )
MEHMET METİN OKUR, SEFAMERVE.COM / CEO
İBRAHİM COŞKUNER / TEB GİRİŞİM BANKACILIĞI MÜDÜRÜ
TİMUÇİN ÖĞÜN, DORA TELEKOM / CEO
CENK ÇİĞDEMLİ / TİCİMAX, CEO

14:30   KAHVE ARASI VE İKRAMLAR


14:45   Murat KAPTAN / FIT SOLUTIONS , GMY

15:00   ZEHRA ÖNEY / BLİPPAR TÜRKİYE, CEO

15:15   EKİN ŞAHİN / EMARSYS TR, SATIŞ DİREKTÖRÜ


15:30   DEMET İ. YILMAZ / MYNET İÇERİK VE VİDEO DİREKTÖRÜ

16:00   KAHVE ARASI VE İKRAMLAR

16:15   PANEL - Metin UCA, MODERATÖR
NECDET ALKANDEMİR / DIGITAL REFLEX, AJANS BAŞKANI
PINAR KELEŞ / TİCİMAX, CMO
AYKUT DUMAN, PEPAKURA DIGITAL, AJANS BAŞKANI
AYDIN KARADÖLLER, FOTOMETRİK 360, CEO

17:15   METİN UCA ile ÖDÜL TÖRENİ


18:00   KAPANIŞ VE TEŞEKKÜR

 


2.8B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!