Tektekçi’nin Tadını Alma Sırası Antalya’da

Haberler30 Ocak 2016

Birbirinden lezzetli shot’larıyla eğlence hayatına yepyeni bir soluk katan Tektekçi, artık Antalya’da! Tektekçi Antalya, Nasip’ten Tuhaf’a, Mintax’tan Gomora’ya, Gongo’dan Shazem’e, Bitik’ten Kafa’ya adları da kendileri gibi rengarenk shot’larla tanışmak isteyenleri Kaleiçi’nde bekliyor.

Gece hayatının nev’i şahsına münhasır barı Tektekçi, şimdi de Antalya’yı eğlenceye doyuruyor. Muhteşem dokusuyla buram buram tarih kokan Kaleiçi’nde 29 Ocak’ta kapılarını açanTektekçi, Antalya’nın eğlenceye olan bakışını değiştirecek. Farklı sunumlarıyla dikkat çeken birbirinden lezzetli ve renkli shot’ları kaliteli müzikle bir arada sunan Tektekçi, şimdiden şehrin en popüleri olmaya aday. İstanbul, Alaçatı ve Ankara’nın ardından şimdi de Antalya’da gece hayatının en yeni rengi olacak Tektekçi, taptaze meyvelerin yanı sıra damla sakızı, bonibon, dondurma, kahve, petek bal, süt ve marshmallow gibi farklı tatlarla renk kattığı 120 çeşit kokteyl shot’ı ile misafirlerinin keyfine keyif katacak.

Tektekçi Antalya misafirlerini yepyeni bir konseptle de tanıştıracak. Tektekçi'nin yeni markası Chicoli, herkesin kendi damak tadına göre hazırlayabildiği meyveli, kekli, dondurmalı gibi yenebilir shot'lardan oluşuyor. Tektekçi'nin her zamanki eğlencesini bu kez tatlı atıştırmalıklarla birleştirdiği Chicoli, yeni tatlar, renkler ve farklı sunumlar arayanlar için biçilmiş kaftan.

Tektekçi Antalya’da eğlence sokağa da taşacak. Tektekçi, Türkiye’de bir ilk olan ve Alaçatı’da uygulamaya başladığı “silent disco” konseptiyle Antalya’da sokakta eğlenmek isteyen misafirlerini de dans ettirecek.

TEKTEKÇİ Antalya adres: Selçuk Mahallesi İzmirli Ali Efendi Sokak No: 23 Kaleiçi – Muratpaşa



Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!