Tiyatro Festivali Alkışlarla Sona Erdi

Haberler29 Mayıs 2015
1.2B OKUNMA
Paylaş

Antalya Devlet Tiyatrosu'nun (ADT) ev sahipliğinde bu yıl 6'ncısı gerçekleşen 'Devlet Tiyatroları Antalya Uluslararası Tiyatro Festivali'nin perdesi, 'Hırçın Kız' ile 'Dağ Kuşu' eserlerinin izlenimiyle kapandı.

Festival süresince Türkiye, Hindistan, Rusya, Romanya, Fransa, Makedonya ve Norveç'ten katılan devlet tiyatrolarının izlenme rekorları kıran eserleri Antalyalılar için sergilendi. ADT Müdürü Selim Gürata, konuk tiyatrolara teşekkür belgesi sundu. 'Devlet Tiyatroları Antalya Uluslararası Tiyatro Festivali'ne, 'Festival Kalite Belgesi' verildiğini müjdeleyen Gürata, binlerce başvuru arasından 761 festivalin kalite belgesi almaya hak kazandığını ve Antalya ile Adana festivallerinin Avrupa ülkeleri arasında en iyi festival olarak gösterildiğini dile getirdi.

DÜNYA OYUNLARI İZLENDİ

Devlet Tiyatroları Antalya Uluslararası Tiyatro Festivali'nde, Hindistan Taj Expres'in 'Bollywood Müzikali', 'İnsancıklar', 'Zincire Vurulmuş Prometheus', 'Hayvanlar Karnavalı', 'Kanlı Düğün', 'Moliere'in Yaşamı', 'Hayvan Çiftliği', "80 Günde devri Alem', 'Hırçın Kız' ile 'Dağ Kuşu' adlı eserler sergilendi.



1.2B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!