Venezuela İlk Kez Bir Botanik Expo'da Yer Alacak

Haberler04 Şubat 2016
1.2B OKUNMA
Paylaş

Uluslararsı Sergiler Bürosu (BIE) üyesi Venezuela, EXPO 2016 Antalya'ya katılma kararı aldı.
Venezuela Eximbank Ticaret ve Yatırımları Teşvikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Raul Cazal başkanlığındaki 5 kişilik Venezuela Heyeti, Aksu İlçesi'ndeki 1121 dönümlük Sergi Alanı'nda incelemelerde bulundu. EXPO 2016 Projesi ile ilgili sunumun ardından alan gezisi yapan heyet, ülke bahçelerini kuracakları bölgede incelemelerde bulundu.
Venezuela Eximbank Ticaret ve Yatırımları Teşvikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Raul Cazal, projeden çok etkilendiğini belirterek, “Herşeyden önce çok iyi bir proje buldum daha doğrusu çok mükemmel bir proje. Dünyayı çok güzel gösterebilecek bir proje" dedi.

EXPO 2016'da biyoçeşitlilik ve çocukların geleceğinin düşünülmesi konusunda verilen önemi takdirle karşıladığını ifade eden Cazal, ilk kez bir botanik EXPO'da yer alacaklarını kaydetti. Venezuela'nın biyoçeşitlilik açısından zengin olduğuna dikkati çeken Cazal, "Venezuela'da bulunan özel çiçek ve bitkileri buraya getireceğiz bunlardan biri de orkide çiçeği. Onu da burada görmek mümkün olacak. Antalya'da düzenlenen EXPO'ya katıldığımız için çok mutluyuz" dedi.



1.2B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!